Zobrazit přihlášovací formulář

NOSÍTKO STORCHENWIEGE

Administrace

NOSÍTKO STORCHENWIEGE

2 860 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
ERGONOMICKÉ JAKO ŠÁTEK, JEDNODUCHÉ JAKO NOSÍTKO! Nosítko od německé firmy Storchenwiege je určeno pro nošení dětí od 3 do 15 kg na břiše a na zádech Nosítko Storchenwiege bylo vytvořeno zejména s ohledem na nošení nejmenších dětí – tedy novorozenců. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NOSÍTKO STORCHENWIEGE

2 860 Kč
  • Popis zboží
ERGONOMICKÉ JAKO ŠÁTEK, JEDNODUCHÉ JAKO NOSÍTKO!
Nosítko od německé firmy Storchenwiege je určeno pro nošení dětí od 3 do 15 kg na břiše a na zádech Nosítko Storchenwiege bylo vytvořeno zejména s ohledem na nošení nejmenších dětí – tedy novorozenců.
Aktuálně skladem barva Chocco/hnědá/

Ergonomická nosítka jsou často vybavena nějakou vložkou pro nošení novorozenců, ne vždy se však podaří dítě do takové vložky uspokojivě umístit. Novorozenci mají až překvapivě různé tělesné vlastnosti, poměr délky končetin k trupu, svalovou aktivitu, hmotnost…
Nosítko Storchenwiege umožňuje přizpůsobit šířku středového panelu přesně na šířku, kterou má dítě při abdukčně flekčním postavení kyčlí mezi kolínky (viz obrázek). Dále je možné zkrátit a utáhnout středový panel na bocích pomocí zadrhovací šňůrky. Takto přizpůsobíte nosítko každému novorozenci.
Nosítko však myslí i na velké děti. Na středovém panelu je zip, po jehož rozepnutí se zádová část prodlouží a současně se rozbalí kapucka pro zajištění hlavičky při spánku dítěte. Pokud je zip zapnutý a kapucka v něm složená, má ještě jinou funkci – vytváří polstrování a zpevnění v místě, kde má miminko krček a temeno.
Nosítko Storchenwiege nemá klasické ramenní popruhy ale lehce polstrované pásy, které se zavazují jako u tradičních nosítek Mei Tai. To je výhodné zejména pokud chtějí nosit partneři různých tělesných konstitucí. Nemusíte složitě nastavovat přezky, prostě nosítko pouze jinak dotáhnete.

Více zde: si vlastní stránky zdarma:
  • 10. 4. 2019, 9:52

  • Zobrazení

    432

  • Oblíbené

    0

Kategorie