Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Lego Bionicle 70784 Lewa pán džungle

Administrace

Lego Bionicle 70784 Lewa pán džungle

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 49 Kč
Stavebnice LEGO Bionicle 70784 Lewa – Pán džungle je určená dětem od 7 do 14 let. Hlavní hrdina Lewa je pán veškeré džungle. Džungle je také jeho jediným domovem. Je odvážný, ale na druhé straně je i mazaný darebák, kterého pošetilé a riskantní chování…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego Bionicle 70784 Lewa pán džungle

249 Kč
  • Popis zboží
Stavebnice LEGO Bionicle 70784 Lewa – Pán džungle je určená dětem od 7 do 14 let. Hlavní hrdina Lewa je pán veškeré džungle. Džungle je také jeho jediným domovem. Je odvážný, ale na druhé straně je i mazaný darebák, kterého pošetilé a riskantní chování často dostává do potíží. Chová se jako rebel, ale je to pro něj dvousečná zbraň, jedni ho milují a jiní nenávidí. Lewa vždy nachází způsob jak každý problém vyřešit, ale řešení mu opět přivodí jen nové a nové problémy.

Protože žije v džungli a pohyb po zemi zde není jednoduchý, je vybaven X-kluzákem, který mu umožňuje v džungli létat. Když musí bojovat, promění si kluzáky v účinnou zbraň bojové sekery, jejich napojením na své dva meče. Touto nebezpečnou a účinnou zbraní pak odolá každému nepříteli. Nepřátel má ale hodně. Mnoho z nich se snaží získat zlatou masku. Nejhorší protivníci jsou modří pavouci-lebkouni. Jsou to obávaní nepřátelé a i pro tak silného bojovníka jako je Lewa jsou velkou hrozbou. V boji proti nim využívá právě spojených seker s mečem. Je to rychlá a spolehlivá zbraň, kterou má Lewa neustále při sobě.
  • 22. 11. 2018, 22:54

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Kategorie