Zobrazit přihlášovací formulář

Podmínky prodeje

Administrace

Podmínky prodeje

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Vážené maminky, po vyhraných aukcích zasílám podklady k platbě. Při výběru věcí z MMB samozřejmě podklady k platbě. Platbu po aukci je nutné uhradit do 10 dní včetně (připsání na účet), pokud se nedohodneme jinak.. Totéž platí i na MMB. V případě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 4. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Podmínky prodeje

  • Popis zboží
Vážené maminky,

po vyhraných aukcích zasílám podklady k platbě. Při výběru věcí z MMB samozřejmě podklady k platbě. Platbu po aukci je nutné uhradit do 10 dní včetně (připsání na účet), pokud se nedohodneme jinak.. Totéž platí i na MMB.
V případě nereagování, neúhrady apod. jednání - využiji možnost hodnocení a zablokování vašeho přístupu na mé aukce.

Po připsání na účet platby za vybranou věc - odesílám zásilky VĚTŠINOU vždy NA KONCI TÝDNE (během víkendu) všechny zásilky - jako doporučený balíček. Obyčejnou zásilkou a dobírkou nic nezasílám! Osobní předání je možné po dohodě jen o víkendu. Vyjímečně mohu něco dovézt do Prahy - za cenu poštovného.
Vzhledem k tomu že již nejsem na mateřské a v rámci zaměstnání velmi cestuji může dojít k prodlení při odesílání a za to se předem omlouvám a prosím aby zájemkyně vzaly tuto informaci na vědomí, protože nemohu reagovat rychle na akce typu potřebuji to již zítra nebo pozítří a abychom předešly vzájemným problémům tak je nutné brát tuto skutečnost v potaz případně přímo napsat, zda jste limitována nějakým termínem apod.
Stav věci se snažím poctivě popsat i tak protože nikdo není neomylný se může stát že mi něco uteče - pak se samozřejmě se se zájemkyním domluvím. Protože míry jsou u některých výrobků popsány na Váš případný chybný nákup kdy věc nesedí, je velká,malá apod.nemohu brát zřetel. Nezapomeňte prosím i na fakt že v žádném katalogu s oblečením také NEMÁTE tyto rozměry uvedeny !!! I pro své neustálé cestování nemohu vyhovět vašim přáním s doměřováním,přeměřováním či fotografiím ze předu,ze spodu,z boku apod.
Moc děkuji za pochopení a přeji příjemný nákup.
  • 15. 3. 2019, 20:10

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie