Zobrazit přihlášovací formulář

Ubytování pro rodiny s dětmi na Vysočině

Administrace

Ubytování pro rodiny s dětmi na Vysočině

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Milé maminky, nabízíme velmi příjemné ubytování pro rodiny s dětmi v srdci Vysočiny (10 km od sjezdu dálnice D1 exit Humpolec). Na uzavřeném dvoře nabízíme velké množství atrakcí pro malé i velké děti, zastřešený vytápěný bazén, vkusně a nově zařízené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ubytování pro rodiny s dětmi na Vysočině

1 Kč
  • Popis zboží
Milé maminky, nabízíme velmi příjemné ubytování pro rodiny s dětmi v srdci Vysočiny (10 km od sjezdu dálnice D1 exit Humpolec).
Na uzavřeném dvoře nabízíme velké množství atrakcí pro malé i velké děti, zastřešený vytápěný bazén, vkusně a nově zařízené apartmány s veškerým komfortem (nově myčky na nadobí ve všech apartmánech, dále je samozřejmostí lednice, mikrovlnná trouba, ve větších apatmánech 4plotýnkový sporák nebo přístroj na přípravu espressa).Každý apartmán má také dětský koutek, k zapůjčení máme velké množství hraček nebo venkovního vybavení pro sport.
V okolí najdete spoustu zajímavostí nejen pro vaše děti: jihlavské ZOO, aquapark nebo Strašidelné bludiště, Pohádková říše Fábula s živými herci v nedaleké Kamenici nad Lipou, vrch Křemešník s velkým množstvím atrakcí nejen pro děti (rozhledna, naučná stezka, lanový park, jízda na motokárách nebo obří kuličkový hrad), pelhřimovské Muzeum rekordů a kuriozit, Peklo nebo Muzeum strašidel. V okolí našeho ubytování naleznete i spoustu restauračních zařízení přátelské k dětem (rádi doporučíme).
Přijeďte na Vysočinu a užijte první jarní dny třeba právě u nás- ještě stále máme některé termíny volné.
  • 12. 2. 2020, 18:51

  • Zobrazení

    479

  • Oblíbené

    0

Kategorie