Zobrazit přihlášovací formulář

Tangram dřevěný - Přírodní v krabičce (Goki)

Administrace

Tangram dřevěný - Přírodní v krabičce (Goki)

119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Tangram je čtverec, rozdělený promyšleným způsobem na sedm částí, z nichž lze sestavovat různé geometrické obrazce, obecně známé předměty, siluety zvířat a lidských postav. Způsob rozdělení čtverce Tangramu na části, které jsou k tomu účelu vhodné, je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tangram dřevěný - Přírodní v krabičce (Goki)

119 Kč
  • Popis zboží
Tangram je čtverec, rozdělený promyšleným způsobem na sedm částí, z nichž lze sestavovat různé geometrické obrazce, obecně známé předměty, siluety zvířat a lidských postav. Způsob rozdělení čtverce Tangramu na části, které jsou k tomu účelu vhodné, je patrně jeden z nejlepších možných. Proto také Tangram nestárne a zůstává stále vyhledávanou hrou pro všechny věkové kategorie.


Tangram je nejstarší známý mechanický hlavolam na světě, původem ze staré Číny. Začátkem 19. století se rozšířil po západní Evropě a v Severní Americe, kde dostal jméno Tangram.


Principem je poskládat z těchto částí buď daný obrázek, nebo nové (smysluplné) obrázky vymyslet. Možných obrazců jsou stovky.


Dodáváno v praktickém papírovém kartonu s vyobrazenými pár návhry na seskládání. Rozměr obalu je 16x8x1cm. Vhodné pro děti od 4 let.
  • Značka

    GOKI

  • Rozměry

    Složený čtverec má 10x10cm

  • 26. 3. 2022, 11:32

  • Zobrazení

    2 115

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie