Zobrazit přihlášovací formulář

ČERNOHNĚDÝ psací stůl 105x50x75 cm

Administrace

ČERNOHNĚDÝ psací stůl 105x50x75 cm

1 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
... příjemný psací stůl je ideální ke každodennímu používání. Kabelovodiče a přihrádka vzadu, zásuvky a kabely jsou z dohledu, a přesto na dosah. Uvnitř s nastavitelnou poličkou, snadno se odstraní a vznikne tak prostor pro počítač. Otvírá se na zadní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČERNOHNĚDÝ psací stůl 105x50x75 cm

1 899 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... příjemný psací stůl je ideální ke každodennímu používání. Kabelovodiče a přihrádka vzadu, zásuvky a kabely jsou z dohledu, a přesto na dosah. Uvnitř s nastavitelnou poličkou, snadno se odstraní a vznikne tak prostor pro počítač. Otvírá se na zadní straně - zlepšuje ventilaci kolem procesoru a dalšího počítačového vybavení. Úložná jednotka se dá přimontovat napravo nebo nalevo. Povrchová úprava rovněž na zadní části, může stát i uprostřed místnosti. Zásuvky jsou se zarážkou. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

**************************************

Užitečné informace
Pokud doplňujete přídavným dílem, musíte celou konstrukci opřít o stěnu, aby se zamezilo riziku převrácení. Vždy postupujte podle pokynů v návodě pro nabíjení elektronických zařízení. Nezapomínejte vypnout přívod elektřiny vždy, když necháváte elektronické zařízení po delší dobu bez dohledu.

**************************************

Materiál:
dřevotříska, dřevovláknitá deska, papír, dřevovláknitá deska odolná vůči vlhkosti, akrylová barva, ABS plast, melaminová fólie. Noha: ocel, epoxidový/polyesterový práškový lak.

**************************************

K dispozici v barvách:

bílý / černohnědý

Informace o dostupnosti jednotlivých barev na dotaz.

**************************************
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    šířka: 105 cm, hloubka: 50 cm, výška: 75 cm

  • 15. 10. 2019, 0:02

  • Zobrazení

    101

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžový batoh Peppa Pig, 2-4y

Kategorie