Zobrazit přihlášovací formulář

Kraťasy-kraťásky, léto, letní komplety sety 68-80

Administrace

Kraťasy-kraťásky, léto, letní komplety sety 68-80

45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 45 Kč
Kratasy - kratásky a letní komplety!! Vše naleznete v mém bazárku! Žádný anglický rozprodej, věci jsou jen po mé dcerce! Nabídka se rychle mění... aktuální nabídku naleznete přímo vždy v jednotlivých albech. Alba jsou rozděleny podle velikostí!…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kraťasy-kraťásky, léto, letní komplety sety 68-80

45 Kč
  • Popis zboží
Kratasy - kratásky a letní komplety!! Vše naleznete v mém bazárku! Žádný anglický rozprodej, věci jsou jen po mé dcerce! Nabídka se rychle mění... aktuální nabídku naleznete přímo vždy v jednotlivých albech.

Alba jsou rozděleny podle velikostí! Nemusíte tak procházet hromadu inzertních nabídek, která pro Vás není velikostně aktuální!

U mně naleznete nejen kratasy a letní komplety na léto (viz. hlavní foto), ale také ostatní věci - kalhoty, mikiny, trička, bundičky, plavky, botičky - capáčky i čepičky... :-)

Cenově začínáme OD 45,- za kraťásky - v tomto případě to jsou bílé plátýnkové kraťásky či 55,- za kytičkové kraťasy. Ostatní ceny naleznete v albu!!

a OD 130,- za letní komplet = modro-kytičkový komplet H&M nebo 149,- lebkový 2dílný komplet. Ostatní ceny opět dohledáte v albu!
  • Velikost

    74

  • 13. 4. 2020, 23:15

  • Zobrazení

    109

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

RIFLE DŽÍNY ROLL-UP pro slečny... :-)
Lehký svetr svetřík MONSTER HIGH triko 146 - 152

Kategorie