Zobrazit přihlášovací formulář

Velký MEGA 5-ti dílný komplet GARDEN SCENE

Administrace

Velký MEGA 5-ti dílný komplet GARDEN SCENE

745 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Nádherný komplet z kolekce GARDEN SCENE. Svetr, rifle, sukně, tričko a kšiltovka. Starší velmi krásná a povedená kolekce, již těžko k sehnání. Vše značená velikost 3-6m, nositelné déle. Vhodný pro holčičku na jaro a léto. 1. Krásný světle růžový…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Velký MEGA 5-ti dílný komplet GARDEN SCENE

745 Kč
  • Popis zboží
Nádherný komplet z kolekce GARDEN SCENE. Svetr, rifle, sukně, tričko a kšiltovka. Starší velmi krásná a povedená kolekce, již těžko k sehnání. Vše značená velikost 3-6m, nositelné déle. Vhodný pro holčičku na jaro a léto.

1. Krásný světle růžový přízový svetřík. S kapucí, zapínání na knoflíčky. Nádherné výšivky holčičky. Svetr je nošený a praný, ve velmi dobrém stavu, bez vad. Vhodný pro holčičku na jaro a léto.

2. Světlé rifle s výšivkou holčičky. Zapínání na knoflík, v pase do gumy. Světlá měkká džínovina. Nošené a prané, na levém kolínku již lehce prodřené, nicméně na pohled nijak nevadí - vypadá jako ozdobné dření.

3. Krásná riflová sukně s výšivkou holčiček. Tři vyšívané holčičky, nádherné. Kolem spodního lemu vepředu i vzadu pás vyšívaných kytiček. V pase do gumy. Nošená a praná, ve velmi dobrém stavu, bez vad.

4. Nádherné světle růžové tričko s výšivkami holčiček. Nádherně vyšívané z obou stran. Tričko je nošené a prané, ve vynikajícím stavu, bez vad, bez žmolků.

5.Riflová kšiltovka s výšivkou holčičky. Pevný tvrdý kšilt, vzadu na suchý zip. Značená velikost 3-6m. Kšiltovka je ve velmi dobrém stavu.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    68

  • Rozměry

    Svetr: délka 28 cm, šířka 30 cm, rukáv 25.5 cm. Rifle: délka 34 cm, pas šířka 19 cm. Sukně: délka 19 cm, pas šířka 19.5 cm (v klidu). Tričko: délka 29 cm, šířka průramky 26 cm. Kšiltovka: obvod 44.5 cm.

  • 12. 4. 2023, 20:29

  • Zobrazení

    453

  • Oblíbené

    0

Kategorie