Zobrazit přihlášovací formulář

Appaloosa Pony Race

Administrace

Appaloosa Pony Race

310 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 30 Kč
Připravte se na napínavý závod – startovní výstřel právě zazněl! První závodníci jsou již na trati. Překonají bravurně následující překážku nebo na ní některý z nich ztroskotá? Komu se podaří získat náskok? A především: kdo zvítězí? Napětí panuje do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Appaloosa Pony Race

310 Kč
Koupit
Připravte se na napínavý závod – startovní výstřel právě zazněl! První závodníci jsou již na trati. Překonají bravurně následující překážku nebo na ní některý z nich ztroskotá? Komu se podaří získat náskok? A především: kdo zvítězí? Napětí panuje do poslední minuty, nejen díky rafinovanému tažnému mechanismu!

Cílem hry je dostat figurku svého koníka do cíle jako první. Vtip je však v tom, že jen vy sami víte, která to je. Ostatní hráči se mohou pouze domnívat. Navíc i v případě, že nehraje plný počet hráčů, závodí všechny koně.

Hrací plochu - dostihovou dráhu si hráči mohou pokaždé postavit dle svého. Některé části dráhy vyobrazují čistě jen trávu, jiné jsou však o mnoho zajímavější. Takové kartičky s podkovou umožňují hráčům poskočit až o několik polí vpřed. Karty s překážkami jsou naopak kameny úrazu. Koníkům se je nedaří zdolat se ctí a tak jsou nuceni v závodu dokonce couvat.

Hra probíhá tak, že hráči postupně umísťují žetony s podkovami v hodnotě 1-5 na barevné žetony koní. Podle toho, jakou hodnotu podkovy hráč koni přiřadí, o tolik polí pak danou figurkou koně posune na hrací desce. Hráč samozřejmě nemusí nutně posouvat svým koníkem. Jistě bude mít zájem pozdržet cizí koně tím, že je vyšle kupředu ku překážce. Když už se rozhodne pro trysk se svým koněm, musí počítat s tím, že se stane moc nápadným a bude tak snadným terčem pro ostatní hráče v příštím kole. Na druhou stranu je potřeba být v cíli dřív než ostatní. Na druhá místa nikdo nehraje.

Na hře Appaloosa je, jak již bylo zmíněno, zábavné to, že je ve hře více koní než hráčů. Snadno se tak může přihodit, že cílem projede jako první kůň, kterého nikdo nevlastní.
  • 14. 9. 2021, 8:52

  • Zobrazení

    125

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Monopoly Star Wars
Dr. Heuréka
Nové
BLUE ORANGE

Dr. Heuréka

Krycí jména Disney
Jízdenky, prosím! Vlak duchů
Člověče, napij se!
UNO JUNIOR ZVÍŘÁTKA
Scotland Yard Sherlock Holmes
La Cucaracha Loop Hra
Nové
RAVENSBURGER

La Cucaracha Loop Hra

CINK Party
Nové
PIATNIK

CINK Party

Dobble Star Wars: The Mandalorian
Carcassonne Duchové

Kategorie