Zobrazit přihlášovací formulář

Mísicí baterie k umyvadlu, pochromováno

Administrace

Mísicí baterie k umyvadlu, pochromováno

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... praktická baterie do koupelny. Díky úspornému zařízení se vnímání toku vody nemění, ale vy ušetříte až 50 % vody. Můžete ušetřit až 50 % vody, neboť mísicí baterie má mechanismus, který snižuje průtok vody při zachování tlaku. Součástí balení je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mísicí baterie k umyvadlu, pochromováno

599 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... praktická baterie do koupelny. Díky úspornému zařízení se vnímání toku vody nemění, ale vy ušetříte až 50 % vody. Můžete ušetřit až 50 % vody, neboť mísicí baterie má mechanismus, který snižuje průtok vody při zachování tlaku. Součástí balení je instalační nástroj, s jehož pomocí snadno připevníte umyvadlovou baterii na místo. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

*****************************

Užitečné informace:
Včetně provzdušňovače vody a energie (5,7 l/min.) pro vysokotlaké systémy.
Včetně propojovacích hadic s přípojkou 3/8 palce. Délka: 35 cm. Testováno a schváleno dle odpovídajících evropských standardů týkajících se mechanismu, kvality a bezpečnosti. Baterii lze použít u standardních umyvadel od dalších výrobců. Max. teplota systému s horkou vodou: 80°C/176°F. Umyvadlovou mísicí baterii můžete používat u vysokotlakých systémů. Byla testována a zvládne tlak max. 10 bar (1000 kPa). Doporučený pracovní tlak: 1 – 5 bar (100 kPa – 500 kPa). Pokud si s instalováním nevíte rady, kontaktujte odborníka. Instalace by měla proběhnout v souladu s platnými místními předpisy, které se týkají staveb a instalatérství.

*****************************

Návod na údržbu:
Osušte čistou textilií. Pokud je to nutné, čistěte jemným hadříkem navlhčeným ve vodě a jemném neabrazivním prostředku na mytí nádobí nebo mýdle.

*****************************

Materiál:
mosaz, pochromováno

*****************************
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Výška: 12 cm

  • 13. 5. 2021, 9:45

  • Zobrazení

    167

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BÍLÝ koš / vak na prádlo, objem 80 L

Kategorie