Zobrazit přihlášovací formulář

Hoppediz šátek na nošení dětí

Administrace

Hoppediz šátek na nošení dětí

1 830 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Šátky Hoppediz poskytují skvělou možnost si nošení děťátka užít opravdu od samého narození až po dlouhodobější nošení těžších dětí. Je to proto, že šátky jsou tkané: a) diagonálně, to znamená, že pruží v úhlopříčných směrech, b) z velice kvalitní příze,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hoppediz šátek na nošení dětí

1 830 Kč
  • Popis zboží
Šátky Hoppediz poskytují skvělou možnost si nošení děťátka užít opravdu od samého narození až po dlouhodobější nošení těžších dětí. Je to proto, že šátky jsou tkané: a) diagonálně, to znamená, že pruží v úhlopříčných směrech, b) z velice kvalitní příze, tudíž se nevytahují podélně. Příze šátku po několikerém vyprání a zanošení nádherně zjemní a budou si v ní hovět zcela spokojeně nejen děti, ale také rodiče, protože takto jemný a měkký šátek je nebude řezat do ramen ani při větší zátěži po delší dobu.
Na šátcích Hoppediz jsou vynikající pomocníci pro snazší vázání. Jedním z nich jsou barevně odlišené okraje šátku. To proto, abyste poznali, kterou stranu zrovna utahujete.
Samozřejmě je na šátku také vyznačený střed dvěma etiketami, což výrazně usnadní jeho hledání při vázání.
Šátky mají zkosené konce, takže lépe splývají a nevytvoří Vám hrby pod oblečením a také se Vám bude lépe vázat.
Na jednom z konců je umístěna kapsa (20x25 cm) uzavíratelná suchým zipem, do které si můžete schovat např. klíče, peněženku nebo kapesníky.
Šátek na nošení dětí Hoppediz získal v německém ÖKO-TESTu v roce 2006 ocenění "velmi dobrý" - nejvyšší hodnocení.
Díky použití vysoce kvalitních netoxických barev bez příměsí těžkých kovů, jsou šátky Hoppediz velice dobře snášeny pokožkou. Použité příze nejsou chemicky ošetřenyani jiným závadným způsobem upraveny.
Všechny šátky jsou vybaveny brožurou, podle které si šátek sami můžete uvázat.
Šátky Hoppediz je možné prát až na 60 ° C ( 40 ° C je obvyke dostačující) a je vhodný pro sušičky. Ta dělá dokonce šátek i bez aviváže příjemně měkký.
Šátky nejsou po tkaní předsráženy. Tento krok ve výrobě krok je zbytečný a drahý a zbytečně by zatěžoval životní prostředí!
  • 28. 2. 2019, 11:58

  • Zobrazení

    239

  • Oblíbené

    0

Kategorie