Zobrazit přihlášovací formulář

Fotografování, fotoateliér FOTOSTUDIO ŽÁBA Praha 6

Administrace

Fotografování, fotoateliér FOTOSTUDIO ŽÁBA Praha 6

950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
FOCENÍ V ATELIÉRU FOTOSTUDIO ŽÁBA v Praze 6, rodiny, děti, retro. Vhodné pro 1-2 osoby. V ateliéru strávíte cca 30 min. Fotografie z focení vám zašleme v náhledech a z nich si pak sami vyberete 5 kusů, které se vám nejvíce líbí. Ty následně upravíme …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 10. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fotografování, fotoateliér FOTOSTUDIO ŽÁBA Praha 6

950 Kč
  • Popis zboží
FOCENÍ V ATELIÉRU FOTOSTUDIO ŽÁBA v Praze 6, rodiny, děti, retro.
Vhodné pro 1-2 osoby. V ateliéru strávíte cca 30 min. Fotografie z focení vám zašleme v náhledech a z nich si pak sami vyberete 5 kusů, které se vám nejvíce líbí. Ty následně upravíme (vyretušujeme), ponecháme v barevné verzi a zároveň převedeme do černobílé varianty či do sépie. Výsledkem je tedy celkem 10 fotografií v elektronické podobě ve vysokém rozlišení, vhodné pro tisk velkých formátů z toho jedna tištěná fotografie dle vašeho výběru ve formátu 20x30cm (A4).

Nově otevřené Fotostudio Žába najdete v rodinné vile v klidné rezidenční čtvrti na Praze 6, ulice Nad Bořislavkou 42. Pokud hledáte fotoateliér, kde se budete cítit jako doma, kde si na vás i na vaše ratolesti najdou dostatek času a trpělivosti, kde nebudete mít problém se zaparkováním vašeho vozu, kde zapomenete na všední starosti běžného dne, kde si fotografování vychutnáte jako by to byl velký svátek - pak jste tu správně.
  • 11. 12. 2017, 18:36

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie