Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

KEEN Newport H2 INF ribbon red US7/EU23/14,5 cm

Administrace

KEEN Newport H2 INF ribbon red US7/EU23/14,5 cm

899 Kč 1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 30 Kč
Outdoorové sandály Keen Newport H2. Dětské trekové sandály KEEN Newport H2 jsou tou nejlepší volbou pro vaše děti. Tyto dětské sandály jsou vhodné do všech druhů terénu, kde poskytují 100%ní ochranu nohou. Patentovanou ochranu prstů oceníte při pěší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 12. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KEEN Newport H2 INF ribbon red US7/EU23/14,5 cm

899 Kč
  • Popis zboží
Outdoorové sandály Keen Newport H2.

Dětské trekové sandály KEEN Newport H2 jsou tou nejlepší volbou pro vaše děti. Tyto dětské sandály jsou vhodné do všech druhů terénu, kde poskytují 100%ní ochranu nohou. Patentovanou ochranu prstů oceníte při pěší turistice, chůzi, běhu i jízdě na kole.

Anatomické podešve EVA zajišťují perfektní odpružení, zatímco antimikrobiální výstelky pomáhají udržet zápach nohou pod kontrolou.

Non-marking gumová podrážka poskytuje dlouhodobou životnost, umožňuje použití v interiéru a zajišťuje spolehlivou trakci na mokrých površích.

Rychleschnoucí polyesterové popruhy, lemované hydrofobním materiálem SBD, zajišťují bezpečně chodidlo. Svršky jsou protkané pružnou tkaničkou se stahovacími úchyty 3M, umožňujícími snadné zapnutí/vypnutí.

Populární model Keen Newport v dětské verzi je skvělým letním sandálem, který děti mohou nosit kamkoliv, ale také vhodným pohodlným přezutím. Rychleschnoucí popruhová páskovina je perfektní i do vody, díky pružnému šněrování se sandál snadno nazouvá a zouvá. Přidaný Velcro pásek se suchým zipem umožňuje dokonale stáhnout botu k dětské noze.

Uzavřená pata umožňuje pohyb i v náročném terénu. Díky těmto výhodám a pro děti nejpotřebnější patentované ochraně prstů se tento outdoorový hybridní sandál stal absolutní jedničkou mezi dětskou obuví.

ZNAKY A VÝHODY

• omyvatelný voděodolný svršek z popruhové tkaniny

• rychlé pevné stahování s nastavitelným páskem přes nárt

• podšívka z hydrofobní síťoviny

• gumová podrážka KEEN

SPECIFIKACE VÝROBKU

Váha – 210 gramů

Svršek – popruhová tkanina

Podšívka – hydrofóbní síťovina

Podrážka – karbonová guma

TECHNOLOGIE

KEEN.PROTECT

P
  • Značka

    KEEN

  • Velikost

    23

  • 14. 7. 2020, 18:15

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    0

Kategorie