Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská TŘÍKOLKA s vodící tyčí, 2 košíčky, od 3 let

Administrace

Dětská TŘÍKOLKA s vodící tyčí, 2 košíčky, od 3 let

350 Kč 420 Kč
Doposud žádný zájemce
Dětská TŘÍKOLKA s 2 košíčky a madlem pro dospělé. Použitá, plně funkční. Má jedinou chybičku, tyčka se zadním košíčkem je uvolněná, co pro trochu šikovné není problém spravit nebo se to dá úplně obyčejně přelepit čirou páskou. Nechávám bez pásky, abyste…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská TŘÍKOLKA s vodící tyčí, 2 košíčky, od 3 let

350 Kč
Koupit
Dětská TŘÍKOLKA s 2 košíčky a madlem pro dospělé. Použitá, plně funkční. Má jedinou chybičku, tyčka se zadním košíčkem je uvolněná, co pro trochu šikovné není problém spravit nebo se to dá úplně obyčejně přelepit čirou páskou. Nechávám bez pásky, abyste mohli vidět přesný stav (na poslední foto). Nyní se mi bohužel povedlo nakřupnout přední košíček, tak dám ještě nějakou slevu.
Popis:
Dětská tříkolka je určena pro jízdu na neveřejných komunikacích (dvory, zahrady, parky) za dohledu dospělé osoby. Dětská tříkolka je vhodná pro malé děti, které ještě neumí jezdit na kole.

Dětská tříkolka je vyrobena z odolného plastu, pedály jsou umístěné na předním kole. V zadní části dětské tříkolky je košíček - vyplňuje prostor mezi zadními koly. Tříkolka má možnost ovládání dospělým - zastavení, jízda vpřed. Madlo, které drží dospělá osoba, je spojené s rámem kola.
Nosnost 20 kg.

Nevhodné pro děti do 3 let.

PC 1980,- Kč

♥Preferuji osobní převzetí na místě 7 km od okruhu Prahy směr Praha-jih, blízko Kamenice u Prahy, podrobnosti emailem.
  • 23. 4. 2024, 9:11

  • Zobrazení

    895

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Vystřihávací PÍSMENA
plyšák DRAK / DRÁČEK

Kategorie