Zobrazit přihlášovací formulář

VOJENSKÝ TANK na dálkové ovládání

Administrace

VOJENSKÝ TANK na dálkové ovládání

589 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
TANK HRAČKA PRO DĚTI POWER TANK, 100% nový výrobek! Hračka POWER TANK zaručí mnoho hodin zábavy pro Vás a Vaše dítě. POWER TANK je perfektně vyrobená hračka, vybavená světelnými a zvukovými efekty, díky které se můžete přenést na válečné cvičiště.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VOJENSKÝ TANK na dálkové ovládání

589 Kč
  • Popis zboží
TANK HRAČKA PRO DĚTI POWER TANK, 100% nový výrobek!
Hračka POWER TANK zaručí mnoho hodin zábavy pro Vás a Vaše dítě.

POWER TANK je perfektně vyrobená hračka, vybavená světelnými a zvukovými efekty, díky které se můžete přenést na válečné cvičiště. Tank je dálkově ovládán rádiem. Když si koupíte dva kusy této hračky, mohou proti sobě dva tanky bojovat na dvou různých frekvencích. Tanky mohou jezdit doma nebo venku, např. na pískovišti. Hračka napomáhá dítěti v rozvoji manuálních schopností, reflexu a představivosti.

Power tank je napájen nabíjecími bateriemi. Dálkové ovládání je napájeno tužkovou baterií. V sadě se také nachází nabíječka pro baterie, díky které si užijete zábavu znovu a znovu. Díky dvěma různým frekvencím mohou 2 osoby současně ovládat tanky bez toho, aniž by se frekvence rušily. Otáčející se věžička je vybavená laserem. Po zasažení cílu uslyšíte zvuk zásahu. Jako potvrzení zásahu zhasne jedna z kontrolek na tanku. Po třetím zásahu bude nepřátelský tank na 15 sekund vypnut. Bitva byla vyhrána a můžete začít od začátku. Když zasáhnete tank, zachvěje se jako při opravdovém zásahu. Kabinu můžete otevřít a vložit do ní figurku tankisty. Ovládání - tank jezdí dopředu, dozadu, vpravo i vlevo a otáčí se na místě.

Zvuky tanku:
- motoru
- výstřelu z děla
- střílejícího samopalu

Dostupné barvy:
- hnědá
- zelená

Podrobnosti k výrobku:
Rozměry tanku: 340 x 110 x 120 mm
Materiál: netoxický vemi kvalitní plast
Napájení: nabíjecí baterie
Napájení ovládání: nabíjecí tužková baterie
Způsob ovládání: bezdrátově rádiem
Věková kategorie: pro děti od 6 let
Certifikát: CE
  • 11. 12. 2017, 17:09

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Kategorie