Zobrazit přihlášovací formulář

Play Doh Playdoh ocean tools

Administrace

Play Doh Playdoh ocean tools

265 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Play-Doh - Oceán Hrací set Play-Doh Oceán obsahující modelační hmotu a různá tvořítka s rybím motivem nadchne každého milovníka mořského světa. Probádat nekonečné a tajemné hlubiny mořské říše láká skoro každé dítě. Z barevné modelíny mohou děti podle…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Play Doh Playdoh ocean tools

265 Kč
  • Popis zboží
Play-Doh - Oceán

Hrací set Play-Doh Oceán obsahující modelační hmotu a různá tvořítka s rybím motivem nadchne každého milovníka mořského světa. Probádat nekonečné a tajemné hlubiny mořské říše láká skoro každé dítě. Z barevné modelíny mohou děti podle své fantazie vymodelovat vlastníma rukama různé druhy ryb a mořských živočichů žijících v oceánu. Velký úspěch sklidí u dětí nejrůznější nápaditá tvořítka a vykrajovátka, se kterými vytvoří bájné mořské příšerky a neobvyklé barevné ryby.

Modelování pomáhá rozvíjet dětskou představivost a fantazii, buduje jejich kreativní myšlení a manuální zručnost. Kvalitní modelína značky Play-Doh je zdravotně nezávadná, je měkká a snadno se tvaruje, nelepí se, nezašpiní ruce a nezanechává mastné skvrny na oblečení. Hračka je vhodná pro děti od 3 let.

Parametry a specifikace:

Obsah sady:

3 kelímky modelační hmoty různých barev
razítko žraloka kladivouna
váleček čtverzubce
vytlačovátko z chobotnice
rybí řezačka
velrybí oboustranná forma

Doporučený věk:
Od 3 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
  • 8. 7. 2020, 23:01

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Kategorie