Zobrazit přihlášovací formulář

LEVNĚ A CHUTNĚ VAŘÍME S NOVOU

Administrace

LEVNĚ A CHUTNĚ VAŘÍME S NOVOU

89 Kč 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
POKRAČOVÁNÍ KUCHAŘKY LÁDI HRUŠKY,co vydala Nova.Vařit levně a chutně, to je současný trend všech fanoušků oblíbené rubriky televize Nova, ve které se připravují unikátní recepty za pár korun. Jednoduchý postup, časová nenáročnost a chutný výsledek – to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEVNĚ A CHUTNĚ VAŘÍME S NOVOU

89 Kč
  • Popis zboží
POKRAČOVÁNÍ KUCHAŘKY LÁDI HRUŠKY,co vydala Nova.Vařit levně a chutně, to je současný trend všech fanoušků oblíbené rubriky televize Nova, ve které se připravují unikátní recepty za pár korun. Jednoduchý postup, časová nenáročnost a chutný výsledek – to sice zní jako nedostižný ideál, ale s nápaditými pokrmy z této kuchařky to půjde samo!
Upečte si vlastní chleba, francouzské bagety nebo dalamánky. Vyzkoušejte domácí lasagne a špagety, slaný štrúdl nebo slaninový koláč. Milovníky sladkého jistě zaujme jednoduchý cheesecake ze sušenek, tvarohová nepečená bábovka či minikoblížky z jogurtu. Děti pak ocení chutné tiramisu, barevné banánové jednohubky, efektní čarodějnické prsty nebo voňavé pečené želvičky. Kdo má chuť na pamlsky k televizi, neodolá vlastnímu pivnímu sýru, vaječným muffinům nebo domácím chipsům. Na své si přijdou i vyznavači něčeho ostřejšího, připraví si domácí irský likér nebo vaječný koňak.
SUPER I JAKO DÁREK !
160 stran, brožovaná
  • 28. 1. 2019, 19:56

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Zlaté třpytivé lodičky FOREVER 21 vel.38....
ŠUPLATA POD POSTEL...2 KUSY
ŠUPLE POD POSTEL...1 KUS
BOKOVÁ SUKNĚ S KRÁSNOU VÝŠIVKOU
RŮŽOVÁ MIKINA VEL.M
BÉŽOVÉ ŠATY VEL.S
MODERNÍ TYRKYSOVÁ KABELKA
HEZKÝ TOPÍK
XL
FASHION LAND

HEZKÝ TOPÍK

MOC PĚKNÉ ČERNÉ PLAVKY VEL.36

Kategorie