Zobrazit přihlášovací formulář

Plechový parníček PUF-PUF

Administrace

Plechový parníček PUF-PUF

155 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
ZBOŽÍ MŮŽETE OBJEDNÁVAT I PŘES NÁŠ E-SHOP. CHCETE-LI UŠETŘIT NA POŠTOVNÉM, NABÍZÍME I MOŽNOST OSOBNÍHO PŘEVZETÍ PŘÍMO V NAŠEM KAMENNÉM OBCHODĚ NA ADRESE - RETRO HRAČKY, HYBERNSKÁ PASÁŽ, HYBERNSKÁ 24, PRAHA 1 / NAPROTI MASARYKOVU NÁDRAŽÍ /. Parníček z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Plechový parníček PUF-PUF

155 Kč
  • Popis zboží
ZBOŽÍ MŮŽETE OBJEDNÁVAT I PŘES NÁŠ E-SHOP.
CHCETE-LI UŠETŘIT NA POŠTOVNÉM, NABÍZÍME I MOŽNOST OSOBNÍHO PŘEVZETÍ PŘÍMO V NAŠEM KAMENNÉM OBCHODĚ NA ADRESE - RETRO HRAČKY, HYBERNSKÁ PASÁŽ, HYBERNSKÁ 24, PRAHA 1 / NAPROTI MASARYKOVU NÁDRAŽÍ /.

Parníček z potištěného plechu o délce 14 cm. Balení obsahuje: parníček, kapátko, lžičku a 1 kus svíčky. Různá barevná provedení dle aktuální nabídky.

Návod k použití: Kapátkem vstřikujte vodu do jednoho z výfuků na zadní části parníčku tak dlouho, dokud nebude vytékat z druhého. Parníček položte na vodní hladinu tak, aby voda z výfuků nevytekla, mohlo by dojít k poškození kotle. Na lžičce zapalte 1/2 lihové tablety (není součástí balení), nebo si pohon můžete vyrobit z knotu a zbytků vosku. Po zapálení umístěte plamen pod kotel. Během několika vteřin se parníček s charakteristickým zvukem rozjede.

Upozornění: Tento výrobek není určen pro děti! Doporučený věk 14+ .

Při jízdě nenechávejte parníček bez dozoru! Dojde-li k ukončení jízdy před uhasnutím plamene, přerušte jízdu a doplňte vodu do výfuků! Po ukončení jízdy bude vrchní část lodi horká, vyndávejte ji proto až po vychladnutí!
  • 14. 5. 2018, 20:20

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie