Zobrazit přihlášovací formulář

Nahřívací medvídek - hřejivý plyšák

Administrace

Nahřívací medvídek - hřejivý plyšák

259 Kč 329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
Nová chlupatá verze tohoto oblíbeného plyšáka! Úžasný hebký medvídek, který Vás nebo Vaše děti zahřeje a ještě Vás uklidní příjemnou levandulovou vůní. Nahřívací termo-plyšáci Cuddly Hottie se zcela určite stanou populárními mezi Vašemi dětmi a to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nahřívací medvídek - hřejivý plyšák

259 Kč
  • Popis zboží
Nová chlupatá verze tohoto oblíbeného plyšáka! Úžasný hebký medvídek, který Vás nebo Vaše děti zahřeje a ještě Vás uklidní příjemnou levandulovou vůní.
Nahřívací termo-plyšáci Cuddly Hottie se zcela určite stanou populárními mezi Vašemi dětmi a to hlavně před spaním, kdy pomáhají k uklidnění a rychlejšímu usnutí Vašich ratolestí, případně také pro zmírnění bolesti bříška. Jsou zhotoveni z velmi měkkého materiálu té nejvyšší kvality.
Nahřívací vložka je vyjímatelná, což umožňuje snadné praní samotné hračky, obsahuje směs pšeničných zrnek a esenciálních olejů levandule a heřmánku.
Do mikrovlnné trouby se vkládá pouze nahřívací vložka a to na dobu 1,5-2 minuty dle nastaveného výkonu. Otvor s vložkou je umístěn horizontálně přes hrudník a uzavírá se pomocí suchého zipu.

Velikost plyšáka je cca 31cm Složení náplně: směs pšeničných zrnek a čistého esenciálního oleje levandule, plyšák 100% polyester
Vyrobeno ve Velké Británii
  • 28. 11. 2019, 7:22

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie