Zobrazit přihlášovací formulář

Omlazující make-up pro ženy 30+ s vitamíny 01 Ligh

Administrace

Omlazující make-up pro ženy 30+ s vitamíny 01 Ligh

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Omlazující make-up pro ženy 30+ s vitamíny 01 Light Beige 30 ml - E Style Popis: Make-up s ochranným faktorem SPF 10 poskytuje pleti střední krytí a polomatnou úpravu. Dokonale se přizpůsobí kůži a nevytváří efekt masky. Neucpává póry a umožňuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Omlazující make-up pro ženy 30+ s vitamíny 01 Ligh

129 Kč
  • Popis zboží
Omlazující make-up pro ženy 30+ s vitamíny 01 Light Beige 30 ml - E Style

Popis: Make-up s ochranným faktorem SPF 10 poskytuje pleti střední krytí a polomatnou úpravu. Dokonale se přizpůsobí kůži a nevytváří efekt masky. Neucpává póry a umožňuje pokožce volně dýchat. Lehké silikonové složení s kyselinou hyaluronovou a účinnou látkou Tens´upTM jemně napíná pokožku a vyhlazuje vrásky. Receptura obohacená o olivový olej a pšeničné proteiny intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku. Make-up obnovuje přirozený jas pleti, dodává jí vitalitu a odstraňuje známky únavy. Specializovaná péče o pleť pro ženy nad 30 let věku. Kůže začíná v těchto letech ztrácet pružnost, je proto důležité, aby jí byla poskytnuta podpůrná péče pro svěží hladkou saténovou pokožku bez vysušení.

Účinné látky:

Kyselina hyaluronová - funguje jako zvlhčovač vzduchu, obnovuje pevnost pokožky a chrání ji před vysoušením
Tens´upTM - přírodní látka z kořenů čekanky s jemným vypínajícím působením, která tak působí proti stárnutí
Pšeničný protein - hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku
Olivový olej - posiluje ochrannou bariéru pokožky, působí jako "výživný zábal", ideální pro suchou, citlivou kůži, náchylnou k podráždění
Použití:

Make-up nanášejte na podkladovou bázi houbičkou, případně bříšky prstů. Aplikujte jemným poklepáváním na celý obličej, na okrajích rozetřete do ztracena.
Make-up naneste prsty nebo houbičkou do středu obličeje, na nos a líce a rozetřete jej do ztracena směrem ke krajům obličeje. Přebytečný make-up, který se nevstřebal do pleti, otřete opatrně ubrouskem.
Obsah: 30 ml

Země původu: EU
  • 10. 5. 2018, 11:16

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie