Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek 2v1 - hluboká korba + sedačka TAKO AUSTIN

Administrace

Kočárek 2v1 - hluboká korba + sedačka TAKO AUSTIN

2 700 Kč 3 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Kočárek je po jednom dítěti. Hluboká korba, vnitřní potah snímatelný, ten je potřeba vyprat, ze stran je upatlaný od staršího dítěte a celkově od přenášení a pod. Neperu, protože si myslím, že si budete chtít vyprat sami a je to škoda to prát 2x po sobě.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek 2v1 - hluboká korba + sedačka TAKO AUSTIN

2 700 Kč
  • Popis zboží
Kočárek je po jednom dítěti. Hluboká korba, vnitřní potah snímatelný, ten je potřeba vyprat, ze stran je upatlaný od staršího dítěte a celkově od přenášení a pod. Neperu, protože si myslím, že si budete chtít vyprat sami a je to škoda to prát 2x po sobě. Na korbu je samozřejmě slída , síťka proti hmyzu a pláštěnka, nánožník na sedačku. Korbu lze na rám posadit po i proti směru jízdy, stejně tak i sedačku. V sedačce tří bodový pás. Součástí také taška na řídítka. Brzda přes lanko, tudíž brzdí obě velká kola a možnost předních koleček otočných je zaaretovat. Poměrně velký košík pod kočárkem. V celku lehká manipulace, sundavání korby i sedačky. Na korbě i sedačce je otevíratelné okénko se síťkou v boudičce, na větrání. Na korbě je ještě malá kapsička na drobné předměty v nožičkách dítěte. Nastavitelná výška rukojeti, rukojeť není otočná, ale sedačku lze dát po směru i protisměru jízdy, takže není potřeba rukojeť otáčet. Korba i sedačka by měly být v pořádku, jen na spodním rámu je několik odřenin, hlavně ve spodní části, ale to je spíše od skládání kočáru. Určitě může dobře stále posloužit.
POUZE OSOBNÍ ODBĚR!!!!! Po Praze možno se domluvit, že by manžel někam kočárek mohl dovést, případně možno dovést v okolí Zruče nad Sázavou a Vlašimi.
Na přání mohu poslat ještě více fotek, mám nafoceno, ale do inzerátu se již nevešly.
  • Značka

    TAKO

  • Rozměry

    korba - 82x39, výška se u sedačky 40 cm, výška ke spodní rukojeti cca 100 cm a od vrchního nastavení cca 106 cm.

  • 15. 10. 2018, 17:47

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Menší baťůžek
Hezký batoh
4x kniha Michal Viewegh
Menší baťůžek ADIDAS
Zateplené kalhotky s laclem
Krásné zimní botky
3x triko 152-158
2x čepice
S
HUSKY

2x čepice

Kategorie