Zobrazit přihlášovací formulář

Adidas Fizzy Energy toaletní voda pro ženy-50 ml

Administrace

Adidas Fizzy Energy toaletní voda pro ženy-50 ml

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Adidas Fizzy Energy je energizující dámská vůně, které vás okamžitě nabije novou dávkou energie! Šťavnaté aroma parfému vám rozzáří váš den. Vůni Fizzy Energy ocení zejména všechny sportovní a temperamentní ženy, které milují pohyb a přírodu. Ihned v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 2. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Adidas Fizzy Energy toaletní voda pro ženy-50 ml

99 Kč
  • Popis zboží
Adidas Fizzy Energy je energizující dámská vůně, které vás okamžitě nabije novou dávkou energie! Šťavnaté aroma parfému vám rozzáří váš den. Vůni Fizzy Energy ocení zejména všechny sportovní a temperamentní ženy, které milují pohyb a přírodu.
Ihned v úvodu vůně Adidas Fizzy Energy vás okouzlí a povzbudí esence sladkého jablka spolu s akordy šťavnatého grapefruitu a ananasu. Srdcem prostupují noty exotické papáje, která je posléze doplněna květinovými notami něžného jasmínu a svůdné kamélie. Zajímavou tečku na závěr dotváří tajuplné dřevo a smyslné čisté pižmo. Tento exkluzivní dámský parfém od oblíbené značky Adidas se výborně hodí pro nošení v letním období.

Oddejte se pohybu a užívejte si přitom nekonečnou svěžest, kterou vám zajistí ovocná dámská vůně Adidas Fizzy Energy! Parfém vás skvěle doplní během vašeho rušného dne a jeho aroma vám vykouzlí úsměv na tváři.
  • 28. 10. 2018, 9:39

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie