Zobrazit přihlášovací formulář

Inch Blue botičky Blue Star Sandal 0-6 m/10,5 cm

Administrace

Inch Blue botičky Blue Star Sandal 0-6 m/10,5 cm

199 Kč 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Inch Blue jsou ručně vyráběné botičky pro děti z nejkvalitnější rukavičkářské kůže, zdravotně nezávadné a v nepřeberném množství unikátních designů, které zachytí osobnost vašeho dítěte. Inch Blue jsou ručně vyráběné botičky pro děti z nejkvalitnější…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 12. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Inch Blue botičky Blue Star Sandal 0-6 m/10,5 cm

199 Kč
  • Popis zboží
Inch Blue jsou ručně vyráběné botičky pro děti z nejkvalitnější rukavičkářské kůže, zdravotně nezávadné a v nepřeberném množství unikátních designů, které zachytí osobnost vašeho dítěte. Inch Blue jsou ručně vyráběné botičky pro děti z nejkvalitnější rukavičkářské kůže, zdravotně nezávadné a v nepřeberném množství unikátních designů, které zachytí osobnost vašeho dítěte.
Jedinečná obuv vytváří šťastné vzpomínky!
Vzpomínky… Když vidíte děti vyrůstat, měnit se a rozvíjet, je vzácná každá chvilka, kterou si můžete uchovat v paměti. První botičky jsou jednou z nejkrásnějších vzpomínek na dětství. Věc, na kterou si můžete i po desítkách let sáhnout a podržet v dlaních, i když vaše děti už budou dávno z domu. Ruční výroba vkládá do botiček Inch Blue hodnotu, které se masově vyráběné botičky nemohou vyrovnat. Botičky Inch Blue mají tu nejvyšší kvalitu a design, který vždy potěší a vyvolá úsměv. Nabídka více než 200 druhů Vám umožňuje vybrat ten pravý pár, který podtrhne jedinečnou osobnost a povahu Vašeho dítěte. Máte malého motoristu, cestovatele, milovníka zvířat, rock-star, cestovatele, sportovce, baletku, princeznu, milovnici květin, modelku? Zaručujeme Vám, že najdete ten pravý pár pro Vaše miminko.
Milujeme dětské nožičky…
Nožičky dítěte nejsou jen menší variantou dospělých chodidel, ale jsou zcela jinak formovány. Jsou mnohem jemnější a kypřejší a téměř bez tvrdých kostí.
Botičky Inch Blue jsou navrženy s ohledem na maximální pohodlí pro malá, rozvíjející se chodidla. Jsou vyrobeny výhradně z měkké, přírodní kůže, která umožňuje cirkulaci vzduchu kolem chodidel.
Tato obuv není určena pouze pro novorozence a batolata, ale také pro větší děti do 4let, ideální pro použití jako domácí obuv nebo obuv
  • 30. 6. 2020, 19:06

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

SKIP HOP Zoo Lahvička s brčkem Kravička
Hannah dětské sandály Rose
Hannah dětské sandály Rose
Hannah dětské sandály Rose
Hannah dětské sandály Rose
Hra Dr. Heuréka
Yookidoo Skládací květina
SULOV MARKO kolečkové brusle M (35-38)
SULOV MARKO kolečkové brusle M (35-38)

Kategorie