Zobrazit přihlášovací formulář

Bručící značkový teddy,německý,luxusní,medvěd,méďa

Administrace

Bručící značkový teddy,německý,luxusní,medvěd,méďa

875 Kč 992 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu MEDVÍDEK EVA z medově zlatého plyše, vizuálně jako klasický teddy, má ale otáčivou jen hlavu. Je pevně polohovaný do sedu. Poslouží stejně dobře jako hračka pro dítě i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bručící značkový teddy,německý,luxusní,medvěd,méďa

875 Kč
  • Popis zboží
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu MEDVÍDEK EVA z medově zlatého plyše, vizuálně jako klasický teddy, má ale otáčivou jen hlavu. Je pevně polohovaný do sedu. Poslouží stejně dobře jako hračka pro dítě i jako dekorační předmět či trofej do sbírky méně náročných sběratelů. Jmenuje se sice Eva, ale mašle pod krkem je v reálu také zlatavá. Nádech do růžova má na svědomí kamera. Eva měří 25 cm, v bříšku má klasické harmonikové bručítko, které se ozývá po naklánění medvídka od těla a pak zpět k tělu. Plyš je měkoučce heboučký, tlamička vyšita do tvaru mělkého "W". Medvídka vyrobila věhlasná historická německá firma Teddy-Hermann z Hirschaidu. Při výrobě byly respektovány předpisy EU pro hračky, méďa ale není určen pro děti do 3 let.
Dodává se ve víceúčelovém textilním obalu Panenkov®. Tento obal není součástí hračky a není hračkou.
NAKUPUJEME PŘÍMO U VÝROBCE.
JAKO DÁREK OBDRŽÍTE ZDARMA KATALOG NEJRENOMOVANĚJŠÍ NĚMECKÉ PANENKÁŘSKÉ FIRMY, KTERÁ MÁ V NABÍDCE I SBĚRATELSKÉ PLYŠÁKY.
PŘI OBJEDNÁVCE POSTUPUJEME V SOULADU S NOVÝM OBČANSKÝM ZÁKONEM. ZÁROVEŇ DOPORUČUJEME SI PŘEČÍST OBCHODNÍ PODMÍNKY.
  • 10. 2. 2018, 18:14

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Kategorie