Zobrazit přihlášovací formulář

Společenská stolní hra na procvičení reflexu 6113

Administrace

Společenská stolní hra na procvičení reflexu 6113

239 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nabízíme Vám velmi zajímavou společenskou stolní hru. Pomáhá trénovat Váš reflex. Přispívá k lepší komunikaci oka a mozku. Hra je určená pro 2 - 4 hráče. Vhodná věková kategorie od 3 let. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE. Pravidla hry: …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 9. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Společenská stolní hra na procvičení reflexu 6113

239 Kč
  • Popis zboží
Nabízíme Vám velmi zajímavou společenskou stolní hru. Pomáhá trénovat Váš reflex. Přispívá k lepší komunikaci oka a mozku. Hra je určená pro 2 - 4 hráče. Vhodná věková kategorie od 3 let. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE.

Pravidla hry:
Umístěte hru uprostřed mezi všemi hráči. Každý hráč si vybere svou barvu prstenců. Hráči se střídají / hrají ve směru hodinových ručiček. Házejte všema kostkama najednou, ty Vám vyberou vhodné zvířátko, tvar a barvu políčka. Ten z hráču, který jako první vloží všechny své prstence na hrací desku, vyhrává!

Vyberte si, kterou variantu hry si zvolíte:
I. varianta - velmi dinamická: Hrajete na celé hrací ploše a házíte 3 kostkama. Na políčko, které Vám určí kostky, položte svůj prstnec. Pokud i další hráč hodí takou variaci kostek, na které již leží prstenec jednoho z hráčů, může svůj prstenec přiložit k němu. Zde můžete dávat na jedno políčko více prstenců.
II. varianta - střední obtížnost: Hrajete na celé hrací ploše a házíte 3 kostkama. Na políčko, které Vám určí kostky, položte svůj prstnec. Pokud i další hráč hodí takou variaci kostek, na které již leží prstenec jednoho z hráčů, musí počkat na druhé kolo. Nemůžete pokládat své prstence na dříve obsazeném políčku.
III. varianta - nejtěžší obtížnost: Hrajete pouze na jedné části hrací plochy ( části jsou rozdělené podle číslic 1 - 4 ), každý hráč ma svojí vlastní část. Házíte 3 kostkama. Na políčko, které Vám určí kostky, položte svůj prstnec. Pokud i další hráč hodí takou variaci kostek, na které již leží prstenec jednoho z hráčů, musí počkat na druhé kolo. Nemůžete pokládat své prstence na dříve obsazeném políčku.

Sada obsahuje:
- hrací plocha ( 5 dílků - jak puzzle )
- 3 hrací kostky ( kostka s barvami, kostka s tvary, kos
  • Rozměry

    - hrací plocha o průměru: 56 cm - balení: 29 cm x 35 cm x 6,5 cm

  • 16. 4. 2018, 14:22

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    1

Kategorie