Zobrazit přihlášovací formulář

KNÍŽKA S AUTEM A MAŠINKOU N.O.V.É.

Administrace

KNÍŽKA S AUTEM A MAŠINKOU N.O.V.É.

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Nové, vhodné jako dárek. Autíčko nebo mašinka se natáhnea vyráží na trať, která je různá podle strany v hnize. Cena za kus 199Kč. V autíčkové knížce je vylíčen dobrodružný příběh malého závodního autíčka Zippyho, které má jedno veliké přání - zúčastnit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KNÍŽKA S AUTEM A MAŠINKOU N.O.V.É.

199 Kč
  • Popis zboží
Nové, vhodné jako dárek. Autíčko nebo mašinka se natáhnea vyráží na trať, která je různá podle strany v hnize. Cena za kus 199Kč.
V autíčkové knížce je vylíčen dobrodružný příběh malého závodního autíčka Zippyho, které má jedno veliké přání - zúčastnit se závodu automobilů. Autíčko tvrdě pracuje a snaží se, aby si na uskutečnění svého snu vydělalo dost peněz. A jak to všechno dopadne? To se dozvíte až na konci knížky, jejíž součástí je i malé autíčko Zippy a "kouzelné" silnice, které malému čtenáři umožní hrát si již při čtení příběhu. Pouze si závodní autíčko vyndá, natáhne setrvačník a položí ho na nakreslenou silnici na každé dvoustránce - Zippy celý příběh oživí svými fantastickými jízdami.
V mašinkové knížce je vylíčen dobrodružný příběh malé mašinky Pufáčka, který má jednu velikou touhu - přivézt do města cirkus. Pufáček namáhavě pracuje, aby proměnil svůj sen ve skutečnost. A jak to všechno dopadne? To se dozvíte až na konci knížky, jejíž součástí je i malá mašinka Pufáček a "kouzelné" kolejnice, které malému čtenáři umožní hrát si již při čtení příběhu. Pouze si mašinku vyndá, natáhne setrvačník a položí ji na nakreslené kolejnice na každé dvoustránce - Pufáček celý příběh oživí svými fantastickými jízdami.
  • 24. 2. 2020, 21:40

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

KOŽENÁ BUNDA GUESS VEL XS/S N.O.V.Á.
KOTNÍČKOVÉ TENISKY REEBOK VEL.32
ČEPICE 3v1 MIMOŇ N.O.V.Á.
ZHU ZHU PETS KINO N.O.V.É.
ADVENTNÍ KALENDÁŘ ŠMOULOVÉ N.O.V.Ý.
BUNDA HARLEY - DAVIDSON VEL.XS/S

Kategorie