Zobrazit přihlášovací formulář

KARNEVALOVÝ KOSTÝM KŘÍDLA ČELENKA HŮLKA růžové

Administrace

KARNEVALOVÝ KOSTÝM KŘÍDLA ČELENKA HŮLKA růžové

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Tento moc hezký set pro malou vílu. V barvách bílo fialovo modrá, fialová , růžová, růžovo bílá -vše co vidíte na fotech. Jsou to křídla, oblékají se na záda na gumičku-jako batoh, čelenka zdobená labutěnkou a na pérkách jsou jakoby létající motýlci a ke…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KARNEVALOVÝ KOSTÝM KŘÍDLA ČELENKA HŮLKA růžové

99 Kč
  • Popis zboží
Tento moc hezký set pro malou vílu. V barvách bílo fialovo modrá, fialová , růžová, růžovo bílá -vše co vidíte na fotech. Jsou to křídla, oblékají se na záda na gumičku-jako batoh, čelenka zdobená labutěnkou a na pérkách jsou jakoby létající motýlci a ke všemu nesmí chybět kouzelná motýlková hůlka. Vše je nové, v různých barvách. pro představu ukazuji foto křídel, jinak složení- vrstvení křídla a potisk může být pokaždé jiný. Dofocuji barvičky, které máme. Pište si o ně. Mám i na obchůdku, tak nevím přesně zda jsou vždy všechny barvičky, děkuji za pochopení, kdyby náhodou Vaše barvička momentálně nebyla:-)


Jukněte k nám na E SHOP, kde najdete další nabídku karnevalových kostýmů, masek a doplňků. Vybere si snad každý. Odesíláme po domluvě ihned, nebo osobní převzetí Praha 4 Chodov.
  • Rozměry

    cca šířka křídel cca 47,5cm, výška 37cm. čelenky jsou takové ty uni pro malé i velké hlavy:-)

  • 1. 12. 2018, 21:29

  • Zobrazení

    92

  • Oblíbené

    0

Kategorie