Zobrazit přihlášovací formulář

KREATIVNÍ SADA Mandaly a obrázky z písku

Administrace

KREATIVNÍ SADA Mandaly a obrázky z písku

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 29 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Sada pro tvoření mandal nebo obrázků z písku...V sadě je vždy 12 různobarevných písků, 5 obrázků nebo mandal dle výběru sady+ odlupovací nožík... Velmi jednoduchým způsobem vytvoříte s dětma krásné obrázky, které můžete později i zarámovat. Dcera má 5…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KREATIVNÍ SADA Mandaly a obrázky z písku

299 Kč
  • Popis zboží
Sada pro tvoření mandal nebo obrázků z písku...V sadě je vždy 12 různobarevných písků, 5 obrázků nebo mandal dle výběru sady+ odlupovací nožík...
Velmi jednoduchým způsobem vytvoříte s dětma krásné obrázky, které můžete později i zarámovat. Dcera má 5 let a zvládá tvoření již sama...Obrázek vytvoříte pokaždé jiný- záleží na Vaši fantazii.

Tvoření mandal má na nás velmi utišující a uklidňující vliv. Zejména na děti trpících poruchou pozornosti. Nedávný zdravotnický výzkum ukázal , že náš imunitní systém pracuje lépe a schopnost uzdravit se zvyšuje, pokud jsme odpočatí a uvolnění. Jelikož tvoření mandal má na naše tělo zřejmý blahodárný vliv, jsou mandaly skvělým dárkem pro každého, kdo se zotavuje po nehodě, chirurgickém zákroku nebo nemoci. Oceňují je také dospělí, kteří si uvědomují přínos aktivit, jejímž cílem je snižování stresu a zvládání bolesti.



V objednávce uveďte o který typ sady máte zájem.Vyberete z detailních fotografií- stačí uvést vždy první číslo mandaly nebo první obrázek ve sloupci ..


V nabídce máme i barevné písky v různých barvách.

ROZMĚR PŘEDLOH pro pískování v sadě je: 21x21 cm
  • 11. 9. 2018, 15:33

  • Zobrazení

    507

  • Oblíbené

    1

Kategorie