Zobrazit přihlášovací formulář

NOCNI OMLAZUJICI KREM ULTIMATE MULTI PERFORMANCE

Administrace

NOCNI OMLAZUJICI KREM ULTIMATE MULTI PERFORMANCE

179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Hydratační krém, vysoce účinný v boji proti vráskám, oživuje a obnovuje pleť a dodává jí krásný vzhled. 100 % žen potvrdilo zlepšení vzhledu hlavních projevů stárnutí pleti*. vyživuje pleť a dodává jí odpočatý vzhled redukuje viditelnost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NOCNI OMLAZUJICI KREM ULTIMATE MULTI PERFORMANCE

179 Kč
  • Popis zboží
Hydratační krém, vysoce účinný v boji proti vráskám, oživuje a obnovuje pleť a dodává jí krásný vzhled. 100 % žen potvrdilo zlepšení vzhledu hlavních projevů stárnutí pleti*.

vyživuje pleť a dodává jí odpočatý vzhled
redukuje viditelnost vrásek
výrazně pleť zpevňuje

Jak působí: Nové složení řady Anew Ultimate je převratnou novinkou v boji proti stárnutí pleťových buněk – exkluzivní technologie s výtažky z legendární asijské rostliny Tiliacora a se vzácnými minerály vytváří dokonalý vzhled pleti tím, že účinně redukuje všechny známky stárnutí pleti. Dodává pevnější, pružnější a mladistvější vzhled. Klinicky, dermatologicky a alergologicky testováno. Hypoalergenní. Nekomedogenní.

Použití: Večer krém jemně vmasírujte do vyčištěné pleti obličeje a krku. Pokud pocítíte pálení, vyčkejte po čištění pleti 15 minut a poté nanášejte krém, nebo používejte menší množství, dokud si pleť nezvykne.

Není rozdíl mezi výsledky a luxusem – inovované krémy z řady Anew Ultimate přinášejí oboje. Díky síle asijských bylin tiliacora triandra a eclipta prostrata krémy redukují viditelnost vrásek, pleti poskytují luxusní hydrataci, zpevňují ji a navracejí ji mladistvé kontury. Pleť získává zářivý, mladistvý a dramaticky zpevněný vzhled. Aktivní látky spolu s ochranným faktorem SPF 25 poskytují širokospektrou ochranu před negativními vlivy slunečního záření.

„Tuto řadu doporučuji všem ženám 45+, které si vždy přály mít krém, který by redukoval VŠECHNY známky stárnutí pleti a dodával pleti pevnější, pružnější a mladistvější vzhled,“ říká Eva Přibylová, oficiální dermokosmetička AVON.
  • 5. 8. 2020, 23:00

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie