Zobrazit přihlášovací formulář

MARKETING 2. vydání Marcela Zamazalová a kol.

Administrace

MARKETING 2. vydání Marcela Zamazalová a kol.

444 Kč 630 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
NOVÁ kniha "Marketing, 2. přepracované a doplněné vydání - C. H. Beck. Nové vydání úspěšné učebnice vymezuje základní marketingové nástroje a jim odpovídající marketingové politiky, současně ukazuje na vzájemné souvislosti. Učebnice zachovává původní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MARKETING 2. vydání Marcela Zamazalová a kol.

444 Kč
  • Popis zboží
NOVÁ kniha "Marketing, 2. přepracované a doplněné vydání - C. H. Beck. Nové vydání úspěšné učebnice vymezuje základní marketingové nástroje a jim odpovídající marketingové politiky, současně ukazuje na vzájemné souvislosti. Učebnice zachovává původní členění do šesti hlavních oddílů: Pojetí marketingu a marketingového řízení, Analýza marketingových příležitostí, Výběr cílových trhů, Marketingové nástroje, Marketingové aplikace, Moderní trendy v marketingu. Autoři ale doplnili text o nové poznatky a jevy, které v oblasti marketingu nastaly. Text byl také rozšířen o dvě nové kapitoly, jedna je zaměřena na sociální marketing a druhá se zabývá novými trendy a bariérami v marketingu.
Principy a metody marketingu jsou aplikovány na české ekonomické prostředí a reagují na psychologii českého spotřebitele. Kniha je NOVÁ nečtená, sešla se nám 2x. V nabídce také 1. vydání autorky J. Boučkové - za super cenu! Další tituly naleznete také v naší nabídce - vše jen do vyprodání zásob - velký úklid skříní, šatníku, knihovny a domácnosti."
  • Značka

    MARCELA ZAMAZALOVÁ

  • Rozměry

    Nakladatelství C H Beck, 2010 - formát B5 528 stran, brožovaná,

  • 2. 11. 2020, 9:15

  • Zobrazení

    90

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Moderní organizační architektura Dědina J., Malý M
Mezinárodní finance - Durčáková J., Mandel M.
Statistika pro ekonomy, 8. vydání
PODNIKOVÁ INFORMATIKA - 2.vydání
BENETTON set 2x tričko 90, 18-24m
LITTLE KIDS dívčí šaty 134, 8-9r

Kategorie