Zobrazit přihlášovací formulář

Odrážedlo s vozíkem piknik

Administrace

Odrážedlo s vozíkem piknik

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Odrážedlo s vozíkem ECOIFFIER Picnic dětské odstrkovadlo ve tvaru autíčka s přívěsem má krásné provedení zelené a červené barvy s milou tvářičkou v přední části. Přívěs autíčka se dá odpojit a volantem se dá točit. V přívěsu je set do písku s vědrem,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo s vozíkem piknik

699 Kč
  • Popis zboží
Odrážedlo s vozíkem
ECOIFFIER Picnic dětské odstrkovadlo ve tvaru autíčka s přívěsem má krásné provedení zelené a červené barvy s milou tvářičkou v přední části. Přívěs autíčka se dá odpojit a volantem se dá točit. V přívěsu je set do písku s vědrem, konví, hráběmi, lopatkou, pohárky. Odstrkovadlo pro děti je dlouhé 83 cm is přívěsem a vysoké 31 cm, sedák je dostatečně široké aby se dítěti pohodlně sedělo. Dítě si vyvíjí pohybové schopnosti a motorické zručnost. Pro děti od 12 do 36 měsíců. Rozměry dětského odstrkovadla jsou 83 * 31 * 29,5 cm.

Dětské odstrkovadlo ECOIFFIER Picnic je vyrobeno z odolných a kvalitních plastových materiálů, které vašemu dítěti poslouží dlouhou dobu. Má ergonomicky tvarované sedlo, které zaručuje, že se dítě ani po delším čase neunaví. Dítě je od 12 měsíců samostatné a pomocí dětského odstrkovadla se dítě posouvá dopředu. Pod sedadlem odstrkovadla má dítě úložný prostor na hračky. Je to kvalitní a oblíbený výrobek, který je vhodný pro malé chlapečky.
Rozměry produktu 83*30*31 cm
Původ Francie
Věk Od 12 měsíců
  • Značka

    ECOIFFIER

  • Rozměry

    Barva: picnik vozík s odrážedlem

  • 24. 1. 2019, 13:44

  • Zobrazení

    69

  • Oblíbené

    0

Kategorie