Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

SUPER výukové knihy a karty pro předškolní děti

Administrace

SUPER výukové knihy a karty pro předškolní děti

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 150 Kč
Naučte své děti zábavným způsobem písmena, čísla, barvy, sčítat i odčítat ale i číst. Opravdu velký set jednotlivých knížek (každá kniha na jedno písmeno), barevná omyvatelná plachta, karty s číslama, tvarama a barvama. Prodávalo se to postupně 3kusy knih…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SUPER výukové knihy a karty pro předškolní děti

399 Kč
  • Popis zboží
Naučte své děti zábavným způsobem písmena, čísla, barvy, sčítat i odčítat ale i číst. Opravdu velký set jednotlivých knížek (každá kniha na jedno písmeno), barevná omyvatelná plachta, karty s číslama, tvarama a barvama. Prodávalo se to postupně 3kusy knih - jedna sada, mám zde 8 sad. Jedna nám chybí - knihy na písmena N, O, P , ale i tak je to výborný výukový program pro děti. Jedna sada stála tušim kolem 250,-. Vše ve výborném stavu, karty s čísly apod jsou všechny, nic nechybí.
Když se dají knihy hřbetem vedle sebe vytvoří to obrázek, stejně tak když se rozloží na obrázkovou plachtu - je to jako puzzle - vytvoří to obrázek, na zbytek plachty jsou papírové karty které se dají vybarvit, prostě tento set nabízí velkou spoustu kombinací jak se může dítě kreativně rozvíjet, ale i vzdělávat. Uvnitř knih je spousta básniček na konkrétní písmena.
  • 5. 4. 2019, 23:57

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie