Zobrazit přihlášovací formulář

FurReal-HASBRO interaktivní poník-koník-prodán!!!!

Administrace

FurReal-HASBRO interaktivní poník-koník-prodán!!!!

1 300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Krásný interaktivní nehraný poník, kupovaný loni na podzim v Dráčiku, tudíž v záruce do 9/2016, zachovaná vnitřní část krabice. Interaktivní poník, který miluje mazlení a když o něj někdo pečuje. Má 8 senzorů - na zádech, čumáčku, v ústech, na hlavičce,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FurReal-HASBRO interaktivní poník-koník-prodán!!!!

1 300 Kč
  • Popis zboží
Krásný interaktivní nehraný poník, kupovaný loni na podzim v Dráčiku, tudíž v záruce do 9/2016, zachovaná vnitřní část krabice.
Interaktivní poník, který miluje mazlení a když o něj někdo pečuje. Má 8 senzorů - na zádech, čumáčku, v ústech, na hlavičce, tvářičkách a bocích. Když jej zmáčknete na zádech vesele zařehtá, zakroutí hlavičkou a ušima. Po pohlazení na čumáčku vám dá pusinku, nebo bude otevírat ústa a zafrká. Když mu dáte před čumáček mrkvičku, tak otevře ústa, abyste ho mohli nakrmit a pak mrkvičku spokojeně okusuje a chroupe. Když ho pohladíte na hlavičce bude šťastně hýbat ušima a otevírat ústa. Po pohlazení na tvářičkách bude otáčet hlavičkou na tu stranu, na které ho hladíte a stejně tak se otáčí i když ho hladíte na bocích. Když mu složíte nožičky, aby si lehnul a dlouze ho podržíte na zádech, spokojeně usne a bude při tom chrápat. Součástí je mrkvička a hřebínek.
PC 1.859 Kč
  • 17. 11. 2015, 22:59

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    0

Kategorie