Zobrazit přihlášovací formulář

Trojkombinace kočárku Casualplay S4 -velká výbava

Administrace

Trojkombinace kočárku Casualplay S4 -velká výbava

2 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Prodám použitý kočárek Casualplay S4. Kočárek je ve velmi dobrém stavu, lehký, snadno ovladatelný i jednou rukou. Byla jsem s ním maximálně spokojená. Lehce vyšisovaný sporťák (ale bohužel to je u těchto kočárku normální) Jedinou vadu jsem našla, že nám…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 11. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Trojkombinace kočárku Casualplay S4 -velká výbava

2 550 Kč
  • Popis zboží
Prodám použitý kočárek Casualplay S4. Kočárek je ve velmi dobrém stavu, lehký, snadno ovladatelný i jednou rukou. Byla jsem s ním maximálně spokojená. Lehce vyšisovaný sporťák (ale bohužel to je u těchto kočárku normální) Jedinou vadu jsem našla, že nám nejde vysouvat rukojeť.
Je to terénní kočárek s nezávislým odpružením všech kol.
Nafukovací kola. Přední dvojitá kola jsou otočná o 360 ° Všechna kola jsou odnímatelné, pro snadnější skladování. Polohovatelná opěrka zad: opěradlo se dá sklopit do několika různých poloh pomocí nastavovacího popruhu. Díky tomu dítě může pohodlně sedět i ležet.

Aretace předního dvojitého kolečka je v pořádku, protože jsme dávali nové kolo (vyšlo levněji než měnit pláště - staré přikládám zdarma jako náhradní díl. Proběhla i výměna zadních kol, pláště jsou nové.

Sada obsahuje: hluboká korba, nevyšisovaná, krásná černá, slunečník, dvě podložky (bohužel modrá má vyrudlý flek u hlavičky,ale když se dá do kočárku obráceně, tak není nic poznat, dvě tašky s přebalovací podložkou (malá,velká - originál ), dále zimní fusak Emitex, náhradní přední kolo, sportovní kočárek s dvěma náhradní boudičkami a rukojeť u kočárku (koupila jsem si nové z důvodu vyšisování, rukojeť - u dítěte. Sportovní kočárek má pláštěnku i autosedačka.Zdarma přidám termotašku na lahvičky Avent (je plně funkční,ale od zipu malinko popraskaná uvnitř - určitě poslouží)

Kočárek prodám pouze jako KOMPLET. Na jakékoliv dotazy zodpovím vážným zájemcům. Preferuji osobní odběr.Vysoká pořízovací cena 20.000,- Kč.
  • 1. 12. 2021, 23:28

  • Zobrazení

    1 113

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Batoh - termo taška
Dřevěný věšák
Koupací, plavecká čepice
Koberec s Medvídkem PÚ
Pyžamo - rytíř
Pletené legíny-punčochy-cena celkem
Bavlněná vesta
Skříňka na klíče
Batůžek
písmenko k písmenku - hra
Pláštěnka

Kategorie