Zobrazit přihlášovací formulář

Chůvička Philips Avent SCD 497

Administrace

Chůvička Philips Avent SCD 497

900 Kč
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 80 Kč
Prodám digitální chůvičku.Používaná, jeden adaptér již není originál, je nahrazen jiným, zohledněno v ceně, jinak plně funkční. Popis od výrobce: Technologie frekvenčního pásma DECT zajišťuje nulové rušení jinými zařízeními, která vysílají signál, např.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chůvička Philips Avent SCD 497

900 Kč
Koupit
Prodám digitální chůvičku.Používaná, jeden adaptér již není originál, je nahrazen jiným, zohledněno v ceně, jinak plně funkční.
Popis od výrobce: Technologie frekvenčního pásma DECT zajišťuje nulové rušení jinými zařízeními, která vysílají signál, např. jinými zařízeními pro sledování dětí a bezdrátovými nebo mobilními telefony. Šifrování dat zajišťuje bezpečné a soukromé připojení, takže si můžete být jisti, že své dítě posloucháte pouze vy. I sebemenší zasmání, zamumlání a škytnutí uslyšíte naprosto čistě. Technologie DECT zajišťuje vysoce kvalitní a křišťálově čistý zvuk, takže můžete své dítě poslouchat kdykoli. Diody zobrazují úroveň zvuku v dětském pokoji. I když je jednotka pro rodiče ztlumena, při dosažení určité úrovně zvuku vás upozorní zvuková výstraha. Malá, dobíjecí rodičovská jednotka vám dá svobodu bezdrátového sledování po dobu až 24 hodin před dalším nabitím. Díky dosahu až 300 m, sponě na opasek se můžete zcela bez problému pohybovat po celé domácnosti.
Tlačítko TALK na rodičovské jednotce můžete použít k promlouvání k dítěti.

Počet kanálů: 120
Dosah ve volném prostoru až 300 m

Příslušenství:
AC / DC adaptér
Baterie
Spona na opasek
  • 1. 5. 2016, 20:25

  • Zobrazení

    454

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kufr na kolečkách
Bundička
140
H&M

Bundička

Knihy pro děti
Taška přes rameno
2x šortky 68-74
Kombajn MC
Polštářky pro princezny
Dětské povlečení
Kapsář do auta
Moje první kvízy
Kalhoty skinny Armani
3D puzzle úložný box

Kategorie