Zobrazit přihlášovací formulář

Společenská hra - Koncept

Administrace

Společenská hra - Koncept

729 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 59 Kč
Počet hráčů: 4+ Doba hraní: 40 min. Jazyk: kompletně česky, pravidla česky a slovensky Koncept je originální párty hrou, se kterou zažijete spoustu zábavy. Pokud chcete něco sdělit, nemusíte jen mluvit! Ve hře Koncept necháte spoluhráče hádat…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Společenská hra - Koncept

729 Kč
  • Popis zboží
Počet hráčů: 4+
Doba hraní: 40 min.
Jazyk: kompletně česky, pravidla česky a slovensky



Koncept je originální párty hrou, se kterou zažijete spoustu zábavy. Pokud chcete něco sdělit, nemusíte jen mluvit! Ve hře Koncept necháte spoluhráče hádat různé předměty, názvy a osobnosti tak, že jim správnou odpověď naznačíte kombinací předem daných obrázků na hracím plánu! Ve hře Koncept je vaším cílem uhodnout slova naznačená pomocí nápovědy ze symbolů - konceptu.



Karty Konceptu obsahují slova a fráze tří stupňů obtížnosti - lehké, těžké a výzva. Pro první hry doporučujeme používat jen jednoduchá slova. Fráze z obtížnosti výzva již vyžadují od všech hráčů skutečně dokonalé zvládnutí hry. Tým si vytáhne horní kartu konceptu a vybere si slovo nebo frázi ze seznamu na kartě, kterou budou ostatní hráči hádat. Jako první umístěte na hrací plán figurku hlavního konceptu (otazník) a poté další kostičky stejné barvy pro naznačení celého hlavního konceptu. Pokud chcete, můžete umístit další figurky a kostičky stejné barvy a upřesnit tak hlavní koncept.



První hráč, který příslušné slovo nebo frázi uhodne, získá jeden dvojitý žeton vítězných bodů (v ceně dvou bodů) a každý hráč z týmu, který dané slovo nebo frázi k uhodnutí zvolil, získá jednoduchý žeton vítězných bodů (v ceně 1 bodu). Poté si další dva hráči ve směru hodinových ručiček kolem stolu vytáhnou novou kartu a zvolí si slovo, které ostatní hádají. Jakmile si hráči rozeberou všech dvanáct žetonů dvojitých vítězných bodů, hra končí. Vítězí hráč nebo hráči, kteří získali nejvíce vítězných bodů.



Hra získala několik nominací na Golden Geek Award - nejlepší párty hra 2013 a na německou cenu Spiel des Jahres 2014. V České republice hrou roku 2014.
  • 4. 11. 2021, 8:36

  • Zobrazení

    401

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie