Zobrazit přihlášovací formulář

KOLOTOČ - Glitters - Třpytivá sněžítka

Administrace

KOLOTOČ - Glitters - Třpytivá sněžítka

749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Vyrobte si krásná Glitters třpytivá sněžítka. Je to tak jednoduché. Vložte do plastové koule tabletu se třpytkami, přidejte pár barevných doplňků, nalijte až po okraj vodu, a pak už jenom přiklopte krytem se zvířátkem. A je hotovo. Své sněžítko můžete…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 4. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KOLOTOČ - Glitters - Třpytivá sněžítka

749 Kč
  • Popis zboží
Vyrobte si krásná Glitters třpytivá sněžítka. Je to tak jednoduché. Vložte do plastové koule tabletu se třpytkami, přidejte pár barevných doplňků, nalijte až po okraj vodu, a pak už jenom přiklopte krytem se zvířátkem. A je hotovo. Své sněžítko můžete vložit do prstenu nebo krásného barevného podstavce. Zatřeste a sledujte úžasné třpytivé sněžení. Vytvořte si krásný Glitters kolotoč s mega sněžítkem uprostřed. Zatřeste sněžítky a sledujte kouzelné třpytivé sněžení.

Balení obsahuje hrací sadu, strojek na výrobu sněžítek, lahvičku na vodu, 4 průhledná koule, 4 kryty na kouli, 4 podstavce, 2 hůlky, 7 figurek, 12 dekorativních doplňků, 5 kapslí s třpytkami, velkou kouli, velký podstavec, velký kryt na kouli, otáčedlo, 3 velké figurky, 2 velká kapsle s třpytkami a návod. Vhodné pro děti od 5 let.
  • 14. 12. 2016, 6:30

  • Zobrazení

    79

  • Oblíbené

    0

Kategorie