Zobrazit přihlášovací formulář

Wise Pet chytrý obal poudro na tablet-polštář

Administrace

Wise Pet chytrý obal poudro na tablet-polštář

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Prodám nový obal na tablet, v originál obale, vhodné jako dárek. Nehodí se nám Chytré pouzdro Wise-Pet Flora pro tablety 9" - 10" určené především pro děti. Wise-Pet jsou chytrá pouzdra pro tablety 9" - 10" se kterými si můžete užít spoustu her a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Wise Pet chytrý obal poudro na tablet-polštář

449 Kč
  • Popis zboží
Prodám nový obal na tablet, v originál obale, vhodné jako dárek. Nehodí se nám

Chytré pouzdro Wise-Pet Flora pro tablety 9" - 10" určené především pro děti.

Wise-Pet jsou chytrá pouzdra pro tablety 9" - 10" se kterými si můžete užít spoustu her a aktivit. Unikátní rodinka veselých plyšových pouzder ožívá s bezplatnými aplikacemi a poskytuje zážitek s plyšovým kamarádem.

Flora je to nejoptimističtější stvoření, se kterým jste se kdy setkali. Má ráda objímání, pusinky a v noci se ráda mazlí. Sní o procházkách na jarní louce a vůni květin. Často se dívá z okna a vyhlíží krásné motýlky.

Pouzdra můžete používat při dlouhé jízdě autem, stačí vložit vaše mobilní zařízení do kapsy ve zvířátku Wise-Pet, vybrat aplikaci a vychutnat si klidnou jízdu autem. Vaše děti si Wise-Pet mohou buď pověsit na opěrku předního sedadla a sledovat své oblíbené pohádky nebo si ho mohou jednoduše umístit na klín a hrát hry, dokud nedorazíte do cíle.

Aby bylo možné používat Wise-Pet v autě, připněte ke zvířátku nastavitelný popruh a umístěte Wise-Pet pod opěrku hlavy předního sedadla. Ujistěte se, že je umístěn ve výhledu dítěte a že je pevně zajištěn.
  • 2. 12. 2018, 22:11

  • Zobrazení

    145

  • Oblíbené

    0

Kategorie