Zobrazit přihlášovací formulář

NOVINKA PERA NA ZDOBENÍ NEHTU-HOT DESIGNS NAIL ART

Administrace

NOVINKA PERA NA ZDOBENÍ NEHTU-HOT DESIGNS NAIL ART

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
HOT DESIGNS NAIL ART PENS 2in1 Hot vzory jsou nové nail art pera, které vám umožní navrhnout a vytvořit si vlastní nail art vypadá, aniž by byl umělcem nebo platit někoho, aby to pro vás. Jedna strana nail art pero je kartáč použít při uplatňování…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NOVINKA PERA NA ZDOBENÍ NEHTU-HOT DESIGNS NAIL ART

200 Kč
  • Popis zboží
HOT DESIGNS NAIL ART PENS 2in1

Hot vzory jsou nové nail art pera, které vám umožní navrhnout a vytvořit si vlastní nail art vypadá, aniž by byl umělcem nebo platit někoho, aby to pro vás.
Jedna strana nail art pero je kartáč použít při uplatňování své základní barvy. Na druhé straně je revoluční hrot pera, které budete používat k vytvoření jedinečné a osobní designy.
Špička má jemnou bod pro precizní povrchovou úpravou. Vlastnosti Nemusíte být umělcem použít Hot vzory.
Každé pero je dodáván se dvěma různými barvami. Jedna strana pera je pro použití vaší základní barvy. Pokuta bod tip umožňuje, aby ostré, přesné linie.
Lak na nehty je stlačitelný, aby vám správné množství pokaždé. Pokud můžete udělat tečky a čáry, můžete si Hot vzory.
Použití Použijte Hot vzory přidat svůj vlastní jedinečný design vaší manikúry. Použijte jej, aby si francouzskou manikúru doma.
Použijte jej ukázat týmového ducha, nebo vaše tvůrčí osobnost.
Jak to funguje Každý Hot vzory nail art pen je dodáván se dvěma barvami. Jeden barev je základní lak na nehty barvu, a druhá je barva, která vychází z revoluční hrotu pera. Můžete si vytvořit svůj vlastní unikátní design, a nemusíte být umělcem, aby tak učinily. Pokud můžete udělat tečky a čáry, můžete si Hot vzory. Jak ji používat Nejprve naneste základní barvu srsti s Hot vzory Nail Art perem. Nechte čas vyschnout před přidáním jakékoli návrhy. Použijte hrot pera přidat návrhy na vaše nehty. Buďte kreativní, nebo tak jednoduché, jak budete chtít. Dostatek času sušení, takže nemusíte rozmazání svou manikúru.
  • 19. 12. 2015, 9:43

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie