Zobrazit přihlášovací formulář

Razítkovánky 3v1 minnie

Administrace

Razítkovánky 3v1 minnie

145 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Skvělá zábava s razítky s motivy myšky Minnie od Disney. Kombinace oblíbených dětských aktivit razítkování, sudoku a vymalovávání. Maluj si a razítkuj celé hodiny! Dětská razítka (tiskátka) potěší každé malé dítě. Ať už si hraje na úředníka nebo má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Razítkovánky 3v1 minnie

145 Kč
  • Popis zboží
Skvělá zábava s razítky s motivy myšky Minnie od Disney. Kombinace oblíbených dětských aktivit razítkování, sudoku a vymalovávání. Maluj si a razítkuj celé hodiny!

Dětská razítka (tiskátka) potěší každé malé dítě. Ať už si hraje na úředníka nebo má výtvarné nadání, vždy mu uděláte radost! V případě omalovánek si zase může vybarvit hrdiny ze svých oblíbených pohádek podle své dětské fantazie.

Sudoku - Cílem hry je doplnit chybějící čísla 1 až 9 v předem dané zčásti vyplněné tabulce. Tabulka je rozdělena na 9 × 9 polí, která jsou seskupena do 9 čtverců (3 × 3). K předem vyplněným číslům je třeba doplnit další čísla tak, aby platilo, že v každém řádku, v každém sloupci a v každém z devíti čtverců jsou použita vždy všechna čísla jedna až devět, ovšem každé číslo jen jednou. Pořadí čísel není důležité. Čísla se nesmějí opakovat v žádném sloupci, řadě ani malém čtverci.

Počet stran: 40
Rozměry dětské hračky (š v): 21 x 28,5cm
Obsah balení: barevná poduška, 3 razítka, sešit
  • Značka

    JM

  • Rozměry

    Barva: minnie

  • 25. 9. 2017, 22:26

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie