Zobrazit přihlášovací formulář

Skládací vláček

Administrace

Skládací vláček

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Barevný dřevěný vláček s postavičkou pro malé průvodčí. Dřevěný vláček se skládá z mašinky, dvou vagónků s různým nákladem. Vláček lze rozložit na jednotlivé barevné kostičky a opět lehce složit nasazením na kolíky. Vláček má mnoho využití jako je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skládací vláček

599 Kč
  • Popis zboží
Barevný dřevěný vláček s postavičkou pro malé průvodčí.

Dřevěný vláček se skládá z mašinky, dvou vagónků s různým nákladem. Vláček lze rozložit na jednotlivé barevné kostičky a opět lehce složit nasazením na kolíky. Vláček má mnoho využití jako je stavebnice, skládanka nebo klasická mašinka s vagónky. Hračka rozvíjí motoriku a fantazii dítěte.

Délka vláčku je cca 47 cm.

Studo Wood vyrábí zdravotně nezávadné hračky nejen pro nejmenší. Firma vyrábí tradiční dřevěné hračky pro kluky i holky. Studo Wood nabízí výrobky, které podporují dětskou motoriku spolu s vývojem logického myšlení. Hračky pomáhají v dětech probouzet zvídavost a zároveň je zabaví na dlouhé hodiny. Společnost nabízí nejen klasické dřevené hračky, svou výrobu neustále rozšiřuje a inovuje. Produkty pro nejmenší děti jsou atestovány státním zdravotním ústavem a je na ně vydán certifikát.

▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
►►► PUZZLE-PUZZLE.cz ◄◄◄
Eshop s obrovskou nabídkou různých druhů a motivů puzzle pro děti i dospělé. U nás výhodně nakoupíte pěnové puzzle koberce pro malé děti, 3D puzzle, dřevěné i kartonové puzzle, panoramatické, fluorescenční, miniaturní, klasické puzzle a mnoho dalších skládaček.
Úplnou nabídku naleznete na stránkách našeho internetového obchodu
✱✱✱ PUZZLE-PUZZLE.cz ✱✱✱
▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅
  • Rozměry

    Číslo karty:15925 Počet hráčů:1 a více Rozměry (balení):48 x 17,5 x 11 cm Věk:od 18 měsíců

  • 2. 8. 2019, 16:28

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie