Zobrazit přihlášovací formulář

DOMÁCÍ TELEFON SE ZÁZNAMNÍKEM

Administrace

DOMÁCÍ TELEFON SE ZÁZNAMNÍKEM

199 Kč 449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Spolehlivý bezdrátový telefon s digitálním záznamníkem, který umožňuje pohodlně vyřizovat telefonáty po celém bytě či domě. Telefon disponuje podsvíceným alfanumerickým LCD displejem a dostatečnou pamětí na 50 jmen a čísel. Samozřejmostí je zobrazování ID…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DOMÁCÍ TELEFON SE ZÁZNAMNÍKEM

199 Kč
  • Popis zboží
Spolehlivý bezdrátový telefon s digitálním záznamníkem, který umožňuje pohodlně vyřizovat telefonáty po celém bytě či domě. Telefon disponuje podsvíceným alfanumerickým LCD displejem a dostatečnou pamětí na 50 jmen a čísel. Samozřejmostí je zobrazování ID volajícího a funkce záznamu čísla a data předchozích hovorů.

Vyzvánění je realizováno pomocí volitelných melodií. Přítomna je funkce interkomu (přesměrování hovorů mezi telefony). Zajímavá je také možnost připojit k vašemu telefonnímu číslu až 4 další bezdrátové telefony a umístit je tak do více místností v domě. Digitální záznamník dokáže zaznamenat až 12 minut záznamu.

Výdrž baterie při hovoru je 6 hodin, při pohotovostním režimu se lze dostat až ke 120 hodinám. Sluchátko i nabíjecí stanice jsou vyhotoveny vE STŘÍBRNÉM provedení.
  • 10. 10. 2019, 15:08

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie