Zobrazit přihlášovací formulář

Tapeta Kůra

Administrace

Tapeta Kůra

642 Kč 737 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
S kolekcí tapet Africká královna si můžete přinést smyslné kouzlo Afriky na vlastní čtyři stěny, a to dodá Vašemu domovu skutečně vynikající vzhled. Věřte své inspiraci, protože určitě nebudete věřit svým očím, když uvidíte svoji odvedenou práci dokonalé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tapeta Kůra

642 Kč
  • Popis zboží
S kolekcí tapet Africká královna si můžete přinést smyslné kouzlo Afriky na vlastní čtyři stěny, a to dodá Vašemu domovu skutečně vynikající vzhled. Věřte své inspiraci, protože určitě nebudete věřit svým očím, když uvidíte svoji odvedenou práci dokonalé repliky Afriky. Objevte pro sebe, jak krásně imitace vypadají na stěnách.
Tapeta se vzorem dřeva a kůry stromu. Zvětralá struktura povrchu dřeva dává až neskutečně věrohodný 3D vzhled. Vyjděte si na africké safari u Vás doma.


Tato kategorie tapet Rasch je vyrobená z non- wonen vliesového materiálu s přídavkem polymerového pojiva s plastickou strukturou povrchu. Tato struktura dává tapetám pružnost a pevnost. Tento materiál (Vlies) se dá bezesporu označit u tapet za revoluční. Při lepení se nesmršťuje, usnadňuje samotné lepení a to tím, že lepidlo se nanáší pouze na zeď a ne na samotnou tapetu jak bylo dříve u papírových tapet. Překlenuje jemné trhliny v podkladu – ideální pro rekonstrukce bytů v panelových domech. Jako každé tapety tvoří tepelnou a zvukovou izolaci.
  • Rozměry

    53 cm x 10,05 m

  • 5. 2. 2018, 20:13

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Knihy pro mladé čtenáře
Logické hádanky a hlavolam
Plavky Funky Trunks vel. 10 a 12 let
Sportovní literatura
Tretry Reebok vel. 43
Tretry NIKE ZOOM RIVAL D vel. 44
Cyklistická bunda vel. XXS
Dětské knihy
Vestička Tommy Hilfinger vel. S

Kategorie