Zobrazit přihlášovací formulář

HASBRO Nerf Rebelle - Diamondista

Administrace

HASBRO Nerf Rebelle - Diamondista

199 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Staňte se superhrdinou díky Nerf N-Rebelle Diamondista. Třpytivý samostříl spolu s Vašimi ladnými pohyby vzbudí u nepřítele obdiv a respekt. Šíp ze své zbraně můžete kdykoliv vystřelit na cíl ve vzdálenosti až 23 metrů. Nebo se staňte špionkou. Na každou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 3. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HASBRO Nerf Rebelle - Diamondista

199 Kč
  • Popis zboží
Staňte se superhrdinou díky Nerf N-Rebelle Diamondista. Třpytivý samostříl spolu s Vašimi ladnými pohyby vzbudí u nepřítele obdiv a respekt. Šíp ze své zbraně můžete kdykoliv vystřelit na cíl ve vzdálenosti až 23 metrů. Nebo se staňte špionkou. Na každou šipku totiž můžete vepsat tajný vzkaz, který lze dekódovat s pomocí přiloženého dekodéru. Ten můžete vložit do rukou své kamarádce, s níž tvoříte sehraný tým a posílat si kódované zprávy přímo před Vašimi soupeři.

Hračky Nerf jsou vyrobeny z kvalitního a odolného plastu, díky němuž zvládnou i hrubší zacházení ve venkovních soubojích. Pistole jsou rovněž velmi lehké, takže s nimi děti mohou dovádět klidně celý den. Šipky, které vystřelují, jsou vyrobeny z pěny nebo gumového materiálu, tudíž jsou naprosto bezpečné. S pistolemi Nerf si děti vždy užijí spoustu akčního dobrodružství.
  • 19. 9. 2017, 16:28

  • Zobrazení

    46

  • Oblíbené

    0

Kategorie