Zobrazit přihlášovací formulář

TAMARIS dámské baleríny JARO LÉTO 2016 SLEVA 50%

Administrace

TAMARIS dámské baleríny JARO LÉTO 2016 SLEVA 50%

600 Kč 1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
HNED k odeslání!!! vel. 36 !!!! Dámské baleríny od značkové obuvi TAMARIS jsou elegantní a trendové baleríny vhodné ke kalhotám, sukni i šatům na nízkém podpatku. Výška podpatku je cca 1 cm. Velmi hezké originální botky :-) Ozdobte svůj look těmito botami…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 8. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TAMARIS dámské baleríny JARO LÉTO 2016 SLEVA 50%

600 Kč
  • Popis zboží
HNED k odeslání!!! vel. 36 !!!! Dámské baleríny od značkové obuvi TAMARIS jsou elegantní a trendové baleríny vhodné ke kalhotám, sukni i šatům na nízkém podpatku. Výška podpatku je cca 1 cm. Velmi hezké originální botky :-) Ozdobte svůj look těmito botami.
K osobnímu vyzkoušení u nás v kamenné prodejně v Kyjově. Rádi Vám poradíme s výběrem velikosti oblečení - Jsme autorizovaný prodejce DESIGUAL :-) nebo s výběrem doplňků a obuvi. Nabízíme i italskou módu DEHA a značkovou oblíbenou obuv TAMARIS.
Značka Tamaris je na našem trhu velmi populární nejen pro vždy trendový design obuvi, ale také pro pohodlí, které přináší. Tuto značku tvoří logo "Vytváříme módu" a v klasickém pojetí je tvrzení tohoto německého výrobce pravdivé. Obuv Tamaris se mezi ostními značkami vyjímá svou bezprostřední reakcí na světové trendy, kvalitou, pohodlím a v neposlední řadě svou příjatelnou cenou.
  • 23. 11. 2019, 8:45

  • Zobrazení

    153

  • Oblíbené

    0

Kategorie