Zobrazit přihlášovací formulář

Nepromokavá souprava vel. 80-128

Administrace

Nepromokavá souprava vel. 80-128

1 075 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nepromokavá souprava je vhodná do deště, bláta a využijete ji i do sněhu (doporučujeme obléknout teplou vrstvu pod kalhoty – tepláky, punčochy). Soupravy jsou pro děti roztříděny podle věku. Komplet se prodává jako souprava nepromokavé bundy s kapucí a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nepromokavá souprava vel. 80-128

1 075 Kč
  • Popis zboží
Nepromokavá souprava je vhodná do deště, bláta a využijete ji i do sněhu (doporučujeme obléknout teplou vrstvu pod kalhoty – tepláky, punčochy).
Soupravy jsou pro děti roztříděny podle věku. Komplet se prodává jako souprava nepromokavé bundy s kapucí a nepromokavých kalhot do pasu. Souprava je opatřena rukávy a nohavicemi, které jsou zakončeny elastickou manžetou, takže se nikam nevyhrnují a zůstávají na místě.

Na kotnících a na přední straně bundy je reflexní logo certifikované značky 3M (Scotchlite). Na konci nohavice jsou pásky k přidržení kalhot pod botu nebo do boty. Certifikovaný PU 220 g – 100% voděodolný a prodyšný materiál (certifikát OEKO-TEx), ze kterého je vyrobena řadí tuto soupravu do kategorie špičkového sportovního oblečení pro děti. Vodní sloupec 5000 mm.

Nechte děti klidně vydovádět, vyskákat a vyběhat, protože ani údržba tohoto praktického nepromokavého kompletu není žádná věda. Při ušpinění stačí soupravu osprchovat nebo vyprat na jemný program 30°C a vyvěsit. A navíc, s touhle nepromokavou soupravou pořídíte vašim prckům slušivé a praktické voděodolné oblečení na ven v barvě, kterou mají rádi.

Vel. 80, 86,98,104,110,116,128
  • 5. 5. 2017, 9:12

  • Zobrazení

    95

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bunda delší vyteplena
42
Laura Torelli

Bunda delší vyteplena

Polobotky Heine
Dívčí šaty
Dámské kotníkové boty
Sako dámské
40
K&L RUPPERT

Sako dámské

Mikina
M
CAMPUS.CO

Mikina

Školní batoh
Dívčí nepromokavá pogumovaná bunda
Dámská halenka
Dámské triko
Dívčí bunda zimní
Kožíšek fialový na 5 let

Kategorie