Zobrazit přihlášovací formulář

Topnews GE Wrinkle Active Toner ENERGIZUJÍCÍ tonik

Administrace

Topnews GE Wrinkle Active Toner ENERGIZUJÍCÍ tonik

680 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Energizující tonikum esenčního typu skvěle osvěžuje pokožku, odstraňuje stopy nečistot a podporuje její mladistvou energii a elasticitu. Díky obsahu mořských minerálů a adeninu proniká hluboko do pleťových buněk, posiluje je a revitalizuje a připravuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Topnews GE Wrinkle Active Toner ENERGIZUJÍCÍ tonik

680 Kč
  • Popis zboží
Energizující tonikum esenčního typu skvěle osvěžuje pokožku, odstraňuje stopy nečistot a podporuje její mladistvou energii a elasticitu. Díky obsahu mořských minerálů a adeninu proniká hluboko do pleťových buněk, posiluje je a revitalizuje a připravuje pleť na další efektivní pěstění.
Obsah: 130ml

Energizující řada pro všechny věkové kategorie
Experti na krásnou pleť ze společnosti Charmzone vyvinuli speciální řadu na efektivní revitalizaci! Dokonale vyvážili čtyři zdroje blahodárné energie - hydratační, výživné, vitamínové a protivráskové. Využili těch nejlepších přírodních zdrojů: plodů acai z Amazonie, které obsahují 12 druhů antioxidantů a vitamínů, organické geranium, které aktivuje metabolismus pleťových buněk, směsici 72 mořských minerálů atoli gomer a patentovaný adenin, jenž působí na DNA pokožky a vyrovnává vrásky, fucodian, získaný z mořských řas, na posílení odolnosti a ovesné mléko pro jemnost. Tímto intenzivně energizovaná pleť již od pohledu září zdravím, vitalitou a mladistvou svěžestí!

Aktivní komponenty: plody acai, geranium, atoli gomer, adenin, fucodian, ovesné mléko, kyselina hyaluronová, ceramidy
  • 18. 9. 2018, 23:39

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie