Zobrazit přihlášovací formulář

Pleasium LUXUSNÍ krém

Administrace

Pleasium LUXUSNÍ krém

1 690 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Hloubkově hydratační LUXUSNÍ krém od firmy Charmzone (Pleasium Waterful Hydrating Cream) * blahodárný krém plný hloubkově hydratačních látek, které pronikají do pokožky prostřednictvím patentovaného„stereoskopického systému zlepšování textury pleti“.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pleasium LUXUSNÍ krém

1 690 Kč
  • Popis zboží
Hloubkově hydratační LUXUSNÍ krém od firmy Charmzone (Pleasium Waterful Hydrating Cream)
* blahodárný krém plný hloubkově hydratačních látek, které pronikají do pokožky prostřednictvím patentovaného„stereoskopického systému zlepšování textury pleti“. Díky němu si pokožka udrží dokonalý poměr hydratace a vláčnosti, zpomalí se proces stárnutí a vypnou se vrásky. Zamezí se vysychání a s tím spojeným pnutím, štípáním, červenáním, či loupáním pokožky. Dohromady s obsahem L-procera a extraktům z manuky bude pleť fantasticky hebká, elastická a mladistvě zdravá.
* doporučené použití 35+ (lze i o něco dříve nebo později, vždy záleží na individuálním stavu pleti)
* obsah: 50ml

Každá pleť potřebuje získat optimální hladinu hydratace. Bez ní dochází k předčasnému stárnutí pokožky, tvorbě vrásek, nepříjemnému pnutí, praskání a dalším obtížím. Díky škodlivým vnějším vlivům tak často pleť, kromě vnitřní hydratace, potřebuje i pomoc zvenčí. Krém Plesium Waterfull Hydrating přináší okamžitou vláhu, úlevu, zdokonaluje membránové funkce pokožky a navrací jí hedvábně hladký, zdravý a svěží vzhled. Dodává okamžitou energii a mladistvost všem typům pleti.
  • 18. 9. 2018, 23:40

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie