Zobrazit přihlášovací formulář

Velká kniha říkadel

Administrace

Velká kniha říkadel

95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
1x čtená. V knize Velká kniha říkadel najdete více než 140 krásných českých lidových říkadel. Každé říkadlo je doprovázeno veselou ilustrací Vladimíry Vopičkové. Z říkadel jako Zlatá brána otevřená, Šnečku, šnečku, Žába skáče po blátě, Paci, paci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Velká kniha říkadel

95 Kč
  • Popis zboží
1x čtená.

V knize Velká kniha říkadel najdete více než 140 krásných českých lidových říkadel. Každé říkadlo je doprovázeno veselou ilustrací Vladimíry Vopičkové.

Z říkadel jako Zlatá brána otevřená, Šnečku, šnečku, Žába skáče po blátě, Paci, paci pacičky a z mnoha dalších, se děti naučí činnosti, které se dělali kdysi, včetně dětských her, básniček a rozpočitadel. Tato říkadla si četly již naše babičky. A protože jsou snadno zapamatovatelná, s jednoduchými rýmy, uchovaly se do dnešních dnů. Děti s rodiči z nich mají stále radost a rádi se k nim vracejí. Některá z říkadel byla zhudebněna, jako např. Prší, prší, Běží liška k Táboru či Jede, jede poštovský panáček, proto si je s dětmi můžete také zazpívat.

Tato kniha Vám umožní trávit s těmi nejmenšími dětmi více času, přivést děti k prvnímu čtení, protože si ji Vaše dítě zamiluje a bude chtít říkadla číst stále dokola. Tím si procvičuje paměť, výslovnost a říkadla i písničky se brzy naučí.

210 x 295 x 15 mm

Vazba:Pevná bez přebalu lesklá

Počet stran: 144
  • 30. 9. 2018, 7:44

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie