Zobrazit přihlášovací formulář

OMLAZOVACÍ řada pro zralou pleť Belucie Luxury

Administrace

OMLAZOVACÍ řada pro zralou pleť Belucie Luxury

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Luxusní OMLAZOVACÍ řada pro zralou pleť Belucie Luxury Timeless Golden-Age (Kim Jeong Moon Aloe Korea) * řada plně využívá blahodárných účinků z aloe, která je uctívaná pro své hydratační, regenerační a zvláčňující účinky. K tomu ladí energizující kaviár…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OMLAZOVACÍ řada pro zralou pleť Belucie Luxury

  • Popis zboží
Luxusní OMLAZOVACÍ řada pro zralou pleť Belucie Luxury Timeless Golden-Age (Kim Jeong Moon Aloe Korea)
* řada plně využívá blahodárných účinků z aloe, která je uctívaná pro své hydratační, regenerační a zvláčňující účinky. K tomu ladí energizující kaviár, zpevňující kofein, hydratační tremella extrakt, buňkám prospěšná kyselina hyaluronová a delikátní pudr ze zlata, platiny, diamantů a perel. Jejich kombinací vzniká elixír mládí, který funguje jako vyhlazovač vrásek, má blahodárný vliv na krevní cirkulaci, činnost lymfatického systému, zdravou pigmentaci a celkovou vitalitu pokožky. Jedná se o staletími ověřenou, moderními technologiemi zmnohonásobenou sílu, jenž luxusně pěstí, ošetřuje a omlazuje pleť, která bude opět pružná, svěží a hedvábně jemná.
* doporučeno pro zralejší pleť 40+ (lze i o něco dříve, vždy záleží na individuálním stavu pleti. někdo má sklony ke tvorbě vrásek dříve)
* v nabídce:
1) denní omlazovací krém
2) pleťová omlazovací emulze
3) omlazovací pleťová voda
4) omlazovací sérum
5) omlazovací oční krém
6) noční omlazovací krém
7) posilovač pleťových buněk nebo-li Booster

Podrobné popisy výrobků naleznete u mne v albíčku nebo na e-shopu jittyshop. Pokud potřebujete poradit s výběrem produktu, písněte vzkazík. V nabídce i plno dalších produktů z nabídky kvalitní korejské kosmetiky.
  • 23. 4. 2019, 9:08

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie